Viena iš aukų, 21-erių Quantasia Sharpton, teisme kalbėjo apie nuotykį su Usheriu, kurį patyrė prieš trejus metus.

Quantasios teigimu, ji visuomet buvo Usherio gerbėja, tad jos draugai nusprendė ją nustebinti 19-ojo gimtadienio proga ir padovanodami bilietus į šio dievaičio koncertą.

Merginos teigimu, ji buvo viena iš laimingųjų, kurią pasirinko iš minios ir pakvietė prieš koncertą užeiti į užkulisius. Q. Sharpton tikina, kad ją greičiausiai pasirinko todėl, kad koncerte ji dėvėjo gimtadienio karūnėlę.

Vėliau, jos teigimu, prie jos priėjo apsaugos darbuotojas ir paprašė jos telefono numerio, nes „Usheris ja susidomėjo“.

Po koncerto ji sulaukė skambučio iš nežinomo telefono numerio, skambino pats Usheris. Šis pasidomėjo, kokiame viešbutyje mergina yra apsistojusi ir kokiame tiksliai kambaryje. Maždaug po valandos, Quantasios teigimu, Usheris atvyko jos aplankyti ir jie turėjo „seksualinį kontaktą“. Po to ji niekada nebekontaktavo su atlikėju.

Lisa Bloom, Quantasia Sharpton

Mergina pasakoja, kad kai praėjusį mėnesį pasklido žinia apie tai, jog Usheris galimai serga venerine liga, ji buvo šokiruota.

Nepaisant to, jog Q. Sharpton tyrimai dėl venerinės ligos buvo neigiami, ji susisiekė su nukentėjusiai merginai atstovaujančia advokate Lisa Bloom. Nors Quantasia neužsikrėtė venerine liga, mažiausiai trims žmonėms, advokatės Lisos Bloom teigimu, pasisekė mažiau.

Vienas iš nukentėjusių ir užsikrėtusių – vyras, kuris pasakojo, kad turėjo lytinių santykių su Usheriu ir nebuvo įspėtas apie galimą grėsmę.

Q. Sharpton teisme pasakojo, kad jei būtų žinojusi apie galima grėsmę, nebūtų sutikusi suartėti su Usheriu, nes „sveikata jai svarbiau“. „Manau, kad mano teisės buvo pažeistos“, – teisme kalbėjo per šį laiką jau mama tapusi Q. Sharpton.

Ji nusprendė apie tai viešai prabilti dėl to, jog „daugiau niekas nuo to nenukentėtų“.

„Būtina įspėti savo seksualinius partnerius apie ligas... Kad visi galėtų patys nuspręsti“, – pasakojo mergina.

„Niekas Amerikoje, net populiariausios garsenybės, nėra aukščiau įstatymo“, – teisme kalbėjo advokatė L. Bloom. Jos teigimu, svarbiausia šioje byloje ne tai, jog kažkam iš nukentėjusiųjų tenka gydytis venerinę ligą, o tai, jog buvo pažeistos jų teisės, jie nebuvo informuoti apie galimą riziką.

L. Bloom teigimu, nė vienas iš nukentėjusiųjų nėra suinteresuotas pasipelnyti. Esą visi sutiks su tokiu žalos atlyginimu, kurią pasiūlys teismas. „Visa tai tikrai ne dėl pinigų“, – sakė L. Bloom.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (125)