Australas D. Ricciardo ir toliau demonstruoja stebinantį greitį prieš Vengrijos lenktynes. „Red Bull“ lenktynininkas greičiausiai ratą įveikė per 1:18,455 min., už savo nugaros palikdamas kolegą iš „Ferrari“ komandos S. Vettelį (1:18,638).

Danielis Ricciardo

L. Hamiltonas su „Mercedes“ (1:18,779) liko tik penktas, už savo komandos draugo Valtteri Botto (1:18,656) ir Kimi Raikkoneno (1:18,720) nugaros.

Pascalis Wehrleinas su „Sauber“ automobiliu antrąją treniruotę baigė už trasos ribų. Lenktynininkas trenkėsi į padangų barjerą. Automobilis buvo sugadintas, treniruotė laikinai sustabdyta. Laimei P. Wehrleinas liko nesužeistas.

😮 A big impact, but @PWehrlein is OK #HungarianGP 🇭🇺 #F1 pic.twitter.com/RPMKgQQZmD— Formula 1 (@F1) July 28, 2017

Prieš 11-as (iš 20) sezono lenktynes Vengrijoje S. Vettelis (177 taškai) turi minimalų pranašumą prieš L. Hamiltoną (176), o trečioje pilotų įskaitos vietoje rikiuojasi V. Bottas (154).

„Hungaroring“ trasoje L. Hamiltonas prieš didžiąją vasaros pertrauką laikomas favoritu. Anksčiau 32-ejų metų britas Vengrijoje šventė penkias pergales – tiek laimėti čia nėra pavykę niekam.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)