Buvusi pirmoji planetos raketė iš kortų pasitraukė po Vimbldono ketvirtfinalio dvikovos su Tomašu Berdychu liepos 12-ą dieną.

Serbas kalbėjo, kad alkūnės skausmus jautė daugiau nei pusantrų metų.

Tai reiškia, kad N. Džokovičius praleis šiais metais „US Open“ Didžiojo kirčio turnyrą, startuosiantį rugpjūčio 28-ą dieną. Serbas šiame turnyre triumfavo 2011 ir 2015 metais.

Novakas Džokovičius

4-ą vietą ATP reitinge užimantis tenisininkas šią žinią pranešė trečiadienį Belgrade vykusioje spaudos konferencijoje.

Jis tvirtino esąs priverstas daryti pertrauką ir praleisti ne tik „US Open“, bet ir turnyrus Azijoje bei Daviso taurės pusfinalį. Tikslas – sugrįžti sveikam ir geriausios sportinės formos 2018 metais.

„Visi daktarai ir specialistai, su kuriais teko konsultuotis, kalbėjo, kad dėl šios traumos poilsis yra neišvengiamas, – komentavo N. Džokovičius. – Darysiu viską, kad išgyčiau, o šį periodą išnaudosiu kūnui stiprinti ir tam tikriems teniso elementams tobulinti. Tam dėl įtempto grafiko per pastaruosius metus neturėjau laiko“.

Jis tvirtino, kad penki mėnesiai prabėgs greitai, nes yra daug dalykų, kuriuos jis planuoja nuveikti.

„Kitas svarbus momentas – antrą kartą tapsime tėvais. Mano žmona Jelena ir aš laukiame antro vaiko. Tai dalykai, suteikiantys man laimės ir malonumo. Neabejoju, kad būsiu pasirengęs naujo sezono startui“, – tikino serbas.

Į 2018-ųjų „Australian Open“ turnyrą nusitaikęs N. Džokovičius tęs bendradarbiavimą su dabartine savo profesionalų komanda ir naujuoju treneriu Andre Agassi.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)