Tad ko nederėtų daryti nė vienam vyrui, kad jų santykiai su kurorte sutikta gražuole neapkarstų? Štai penki pagrindiniai tabu.

Meilės žodžiai

Galima (ir net reikia) prisipažinti, jog esate sužavėti, pakerėti, pakylėti, parklupdyti, nugalėti ir taip toliau, ir panašiai. Bet kad įsimylėję – ne, ne ir dar kartą ne! Jokiu būdu! Tokie dalykai žudo pačią kurortinio romano idėją ir neretai brangiai kainuoja: santykių finalas (tai yra judviejų atsisveikinimas) būna nepataisomai sugadintas, o kartu su juo – ir visi ankstesni malonūs potyriai.

Pažadai

Ypač jeigu jie melagingi. Susiskambinti (nors dar nespėjote nė telefono numeriais apsikeisti), susitikti lygiai po metų tame pačiam paplūdimyje, atvažiuoti aplankyti jos gimtajame miestelyje (nors net šautuvą į smilkinį įrėmus nerastumėte tos vietos žemėlapyje)... Pasvarstykite patys, ar tikrai verta veltui aušinti liežuvį? Jeigu patys netikite tuo, ką sakote, jūsų naujoji pažįstama – tuo labiau.

Šventeiviškumas

Nedrįskite teisti nei savęs, nei jos – nesvarbu, ko prikrėtėte už uždarų durų ar net ten paplūdimyje. Šias atostogas ir taip prisiminsite su pikantišku kaltės prieskoniu. O jeigu pradėsite moralizuoti netinkamu laiku ir netinkamoje vietoje, abiem gerklėje įstrigs net patys švelniausi ir saldžiausi atogrąžų kokteiliai.

Nesaugus seksas

Šito aiškinti turbūt nereikia. Suvenyrus iš atostogų reikia vežtis tokius, kad juos būtų galima prilipdyti ant šaldytuvo arba išgerti su kolegomis po darbo, o ne tokius, kuriuos reikėtų skubėti parodyti gydytojui venerologui.

Kompromatas

Viešinti judviejų bendras nuotraukas socialiniuose tinkluose ir supažindinti visus jų vartotojus su savo vasarine pasija – aukščiausio laipsnio netaktiškumas. Pasvarstykite: ką jūs iš tikrųjų žinote apie tą merginą? Esate tikri, kad ji neturi vyro? Mylimojo, nė neįtariančio apie savo draugės „pramogas“? Šoką patirti galinčių tėvų? Nebūkite egoistai – pamąstykite ir apie kitus.