Kartu su bičiule Ugne Pereverževaite Jungtiniuose Arabų Emyratuose šiuo metu viešinti Simona Matiliauskaitė pasakojo, jog šeštadienio vakarą nusprendė aplankyti keletą privačių vakarėlių. Viename jų dvi žavios lietuvaitės susitiko su žymiuoju brazilu.

„Tai įvyko naktiniame klube „Modiva". Žymusis gyvas Kenas tikrai yra išskirtinio charakterio, išvaizdos ir grožio asmenybė. Jis yra beprotiškai draugiškas, visuomet pataria dėl stiliaus, visų mergaitiškų dalykėlių", - pasakotojo DELFI skaitytoja.

Tiesa, su juo merginos susipažino kiek anksčiau Londone. Vėliau jie sutarė susitikti Dubajuje. R. Alvaresas užsuko pamatyti savo bičiulių iš Lietuvos skrisdamas į Iraną darytis dar vienos plastinės operacijos. Šįkart vyrui bus operuojama nosis.

Šviesiaplaukė sakė, kad R. Alvaresas pats paprašė nusifotografuoti savo socialinio tinklo „Instagram" paskyrai ir mielai leido vakarą su naujomis pažįstamomis, bendravo bei domėjosi šalimi, iš kurios jos atvyko.

DELFI primena, kad dar visai neseniai 33 metų vyras, priaugęs kiek daugiau nei 12 kilogramų, nusprendė ryžtis riebalų nusiurbimo procedūrai nugaroje, liemens srityje ir kojose. Jis teigia, kad tokį sprendimą paskatino patyčios internete dėl pasikeitusios išvaizdos. Ir nors internete dėl savo išvaizdos pokyčių ir sulaukia daug neigiamų reakcijų, vyras teigia dėl jų nesukantis galvos.

„Žmonės kalba, kad aš išsigimėlis, priklausomas nuo plastinių operacijų, bet aš nenoriu atrodyti kaip kas nors kitas. Noriu išsiskirti iš minios. Nemažai tokių, kurie abejoja mano sveiku protu, bet aš tikrai esu sveiko proto. Tikrai negimiau gražus. Kai buvau paauglys, teko kęsti patyčias dėl savo išvaizdos. Man tikrai pasisekė, kad galėjau visa tai pakeist", – „The Daily Mail" sakė gyvas Kenas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (317)