Beyonce nuotraukos atrodo iš tiesų nepriekaištingos. Panašu, kad šie kadrai pareikalavo ir nemažai pasiruošimo, grimo, spalvingos gėlėmis dekoruotos arkos ir išskirtinių drabužių, skelbia boredpanda.com.

Sir Carter and Rumi 1 month today. 🙏🏽❤️👨🏽👩🏽👧🏽👶🏾👶🏾

Публикация от Beyoncé (@beyonce) Июл 13 2017 в 10:10 PDT

Kaip ir daugelis juokingų vaizdelių internete, linksmos nuotraukos taip pat netruko tapti vienomis labiausiai komentuojamų ir mėgstamų žinučių. Paprastais tėvais save vadinantys internautai nusprendė įrodyti, kad tėvystė nėra tokia išpuoselėta ir graži, kokia ją demonstruoja garsenybės.

@Beyonce my friend shot herself, twins and toddler son, inspired by your shoot! 💕 did she nail it?! 😊 #beyoncetwins #twinning #Cartertwins pic.twitter.com/YiDQwHcpO3— MichelleRenee (@michellereneek) 15 июля 2017 г.

Pirmoji šią juokingą madą internete pradėjo Airijoje gyvenanti Shanon Kellaway. Moteris taip pat neseniai susilaukė dvynukų, todėl yra įsitikinusi, kad puikiai žino, kokia iš tiesų yra du mažus vaikus auginančių tėvų kasdienybė. Anot jos, čia nėra vietos prabangioms fotosesijoms ir makiažui.

Sh. Kellaway sekėjams patiko nepagražinta realybė, todėl ji sulaukė ne tik tūkstančių paspaudimų patinka, bet ir palaikymo. Netrukus į Beyonce pradėjo įsikūnyti ne tik mamos, bet ir tėčiai.

Channelling @beyonce Finlay and Murray 1 year old #fabulous #beyoncetwins #daddyisalegend @BudgySmuggler pic.twitter.com/qs3KDW5rh6— TwentyToes (@20toesuk) 16 июля 2017 г.

Kiti vyrai socialiniuose tinkluose publikavo nepagražintas savo pavargusių žmonų nuotraukas. Dr. Farbod pasivadinęs vyras po savo žmonos nuotrauka rašė: „Manau, kad mano žmonai pavyko geriau. Dvi minutės pasiruošimo ir trys vaikai".

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)