Įtarimai, kad prie Velse esančio Brickfieldo tvenkinio vyksta kažkas negero, policijos pareigūnams kilo, kai pakrantę ėmė lankyti teisėsaugos atstovams gerai žinomi narkotikų vartotojai. Kurį laiką stebėję tvenkinį policininkai neužfiksavo nieko neteisėto, bet vis tiek nusprendė surengti reidą ir patikrinti visus žvejus.

„Tikrinome visus meškeriotojus, bet daugiausiai įtarimų mums sukėlė du žvejai. Jie turėjo karpininkų palapinę, visą žvejybai reikalingą įrangą, meškeres, stovus, signalizatorius. Tačiau visa esmė, kad jų meškerės tiesiog buvo pastatytos ant stovų, bet neužmestos. Valai nemirko vandenyje. Dar daugiau įtarimų kilo, kaip pas juos radome peilius, kurie tikrai nepriminė naudojamų žvejyboje”, - Velso žiniasklaidai pasakojo vienas pareigūnų.

Į įvykio vietą buvo iškviesti policijos kinologai, kurių šuo Otis krūmuose ir aptiko narkotikus – visą kalną marihuanos.

„Beje, kiti čia žvejoję meškeriotojai paskui mums sakė, kad narkotikų prekeivių maskavimuisi naudota žūklės įranga yra tikrai brangi. Ką gi, ji tikrai neprapuls. Pasaugosime, kol tie vaikinai išeis iš kalėjimo”, - juokėsi policininkas.