K. Kardashian labai greitai atmetė kaltinimus: „Tokiais gandais nejuokauju, labai greitai padarysiu tam galą. Tai cukrus nuo mūsų saldainių, kurių nusipirkome „Dylano“ saldainių parduotuvėje, rašo dailymail.co.uk.

Kiek vėliau 36 metų K. Kardashian pastebėjo, kad tos žymės – stalo raštas.

„Ką tik grįžau į viešbučio kambarį, – sakė K. Kardashian naujame klipe. – Pažvelkite į stalą. Ta pati pozicija, (žymės) tebėra.“ Ir ji parodė baltas juosteles ant marmurinio stalo.

Kim Kardashian įrodė, kad balta medžiaga jos liūdnai pagarsėjusioje asmenukėje – ne kokainas.

K. Kardashian paaiškino, iš pradžių maniusi, kad tai bus smagus pokštas. Ji rašė: „Baikit, juk šis stalas marmurinis.“

„Mes tikrai buvome „Dylano“ saldainių parduotuvėje“, – sakė ji ir parodė saldinių maišelį. – Maniau, ten buvo cukrus nuo mūsų lazdelių. Bet tas stalas marmurinis. Baikit, aš taip nežaidžiu. Liaukitės. Turiu vaikų, tai ne man. Niekada to ir nedariau. Net sunku patikėti – ten buvo marmurinis stalas. O aš maniau, (cukrus) nuo saldainių. Myliu jus visus.“

Gerbėjai manė, kad K. Kardashian kambaryje ant stalo – kokaino žymės. Tiesa, garsenybės paaiškinimas ne visus įtikino. Vienas paklausė: „Cukrus tokiomis plonomis linijomis?“ Kitas pridūrė: „Aha, cukrus“.

Praėjusį sekmadienį K. Kardashian su 4 m. dukrele North buvo „Dylano“ saldainių parduotuvėje Niujorke.

K. Kardashian jau seniai yra sakiusi, kad neturėjo žalingų įpročių. 2010 m. laidoje „The Tonight Show“ ji sakė: „Niekada nemėgau girtauti, nevartojau narkotikų. <...> Turbūt žinote, kad mano seserys išgėrė už visą šeimą. Gana anksti tėtis man pasakė: „Tu esi atsakinga, prižiūrėk seseris. Jis išmokė mane vairuoti, kai man buvo 14 m., kad galėčiau vairuoti, jei sesuo ar jos draugės išgertų. <...> Visada jaučiau, kad jis didžiuojasi mano atsakingumu, visada ir norėjau, kad jis manim didžiuotųsi. Nepakenčiu alkoholio skonio.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)