Visi mes turime paslapčių – tai gali būti kažkokia informacija apie mus arba prisiminimai apie dalykus, kurie mums nutiko, bet apie kuriuos nenorime pasakoti kitiems. Tačiau kai kalbame apie mūsų antrąją pusę, žmogų, kuriuo turėtume pasitikėti labiau už bet ką kita, ar galime turėti nuo jo paslapčių? Kur yra ta riba?

Womenshealthmag.com paprašė moterų atvirai prisipažinti, kokio svarbaus dalyko nėra pasakiusios savo antrajai pusei. Štai jų išpažintys.

„Jis galvoja, kad aš sportuoju. Bet aš nesportuoju“

„Mano vaikinas išprotėjęs dėl sveiko gyvenimo būdo ir sporto. O man tai visai nerūpi. Jis visada žinojo, kad tokia jau aš esu. Nuo pat mūsų pažinties pradžios tai sukeldavo tarp mūsų trintį. Jis visada po darbo skuba į sporto salę, o aš krentu ant sofos, užkandžiauju ir žiūriu televizorių. Tačiau dažniausiai, kai jis grįžta namo visas įkaitęs ir prakaituotas, aš būnu pasiruošusi karštai nakčiai.

Ir kai jau aš pagalvojau, kad jis apsiprato su mūsų skirtingomis dienotvarkėmis, jis manęs paprašė pradėti sportuoti. Jis pasiūlė man vaikščioti į treniruotes bent du kartus per savaitę. Jis netgi sumokėjo už tas treniruotes! Aš apsimečiau, kad sutinku, bet iš tiesų jam nenusileidau ir leidau mano abonementu naudotis draugei. Ji gyvena vos už kelių kvartalų nuo mano darbo ir jai labai patinka sportuoti. Aš galiu parodyti draugui, keliose treniruotėse buvau (iš tiesų buvau tik vienoje, ir tai buvo joga). Jis manimi labai didžiuojasi!“ – Kailyn B.

„Užtrukau ne vienus metus, kol pasakiau savo vaikinui, kad esu biseksuali“

„Bijojau jo reakcijos, baiminausi, kad sužinojęs jis manęs išsižadės. Po kokių ketverių metų gyvenimo kartu, aš jam vis dėlto prisipažinau, nes jaučiausi taip, lyg gyvenčiau neautentiškai. Nesijaučiau savimi, ir supratau, kad turiu būti atvira su juo ir su savimi. Jis sureagavo daug geriau, nei tikėjausi, ir mes buvome kartu dar kelerius metus, tik po to išsiskyrėme.

Niekada nebuvau suteikusi sau galimybės ištyrinėti santykius su kitomis moterimis, todėl galiausiai palikau jį, kad rasčiau save. Nesu žmogus, kuriam reikia stabilumo ir pastovumo, todėl norėjau įsitikinti, kad suteikiau sau visas galimybes išsiaiškinti viską apie save ir savo seksualumą. Jei man lemta būti su juo, galų gale viskas pasisuks taip, kad vėl susitiksime.“ – Amanda B.

„Nuslėpiau abortą nuo vyro“

„Mudu su vyru buvome susituokę kone aštuonerius metus, kai aš jam pasakiau apie abortą, kurį pasidariau būdama 22 m. (tuo metu draugavau su kitu). Ta paslaptis mūsų santykiuose buvo tarsi pleištas. Nesakiau jam prieš tai, nes man buvo labai skaudu. Nenorėjau su juo kalbėtis apie tai, kaip emociškai prisirišusi aš vis dar buvau prie to įvykio (ir tuometinio vaikino). Nenorėjau užgauti jo jausmų.

Kai galiausiai jam pasakiau, mes jau buvome susilaukę dviejų vaikų. Jis labai mane užjautė ir pagaliau suprato, kodėl kartais aš atrodydavau tokia tolima. Man labai palengvėjo, kai jam pasakiau, ir tai mus dar labiau suartino.

Dabar žinau, kad galiu pasakyti jam viską ir nebijoti, kad jis mane teis. Nuo tada, kai jam pasakiau, labai retai besilankau toje liūdesio vietoje. O kai liūdesys vis dėlto aplanko, galiu pasidalinti tais jausmais su savo vyru. Džiaugiuosi, kad atskleidžiau jam tą paslaptį.“ – Lauren C.

„Nė vienas iš mano vyrų nežinojo, kad sekso metu aš nepatiriu orgazmo“

„Manau, didžiausia paslaptis, kurią slėpiau nuo savo abiejų vyrų (buvau ištekėjusi du kartus), yra tai, kad sueities metu aš nepatiriu orgazmo. Mano pirmasis vyras labai stengėsi mane patenkinti. Pradžioje aš jam sąžiningai prisipažinau, kad nepatiriu orgazmo. Jis taip stengėsi man padėti, kad aš pavargau nuo jo pastangų.

Jam atrodė, kad jei jis nesustos, aš galiausiai patirsiu tą orgazmą. Man jau pradėdavo skaudėti ir nusibosdavo, galiausiai nebegalvodavau apie jokį orgazmą. Pradėjau apsimetinėti, kad tik jis jaustųsi atlikęs savo darbą. Jei būčiau neapsimetinėjusi, jis ko gero iki šiol dar darbuotųsi ant manęs! Su antruoju vyru pradėjau apsimetinėti nuo pat pradžių.

Nenorėjau, kad jis stengtųsi, nes žinojau, kad nieko nepavyks. Jei būčiau jam pasakiusi, tai būtų užgavę ir taip sužeistą jo savimeilę.

Manau, daug moterų yra buvusios mano padėtyje. Mano vyrai bandė klitorinį stimuliavimą, ir su pirmuoju vyru man pavyko pasiekti orgazmą, kai jis stimuliavo ranka. O su antruoju vyru nepavyko. Bet man nerūpi, moku pasitenkinti ir pati.“ – Hannah L.

„Pasakiau jam, kad mečiau rūkyti“

„Tuo metu, kai pradėjau susitikinėti su dabartiniu savo vyru, rūkiau, ir jis tai žinojo. Kai po metų svarstėme apie gyvenimą kartu, jis man pasakė, kad negali gyventi su rūkančiu žmogumi, labiausiai dėl to, kad visi jo šeimoje rūko ir jam neramu dėl mano sveikatos. Mečiau rūkyti ir atsikrausčiau gyventi pas jį. Bet po kažkiek laiko vėl pradėjau rūkyti. Iš pradžių tik retkarčiais su draugais, kol nepastebimai tai vėl virto kasdieniu įpročiu. Kartais per dieną surūkau vieną ar dvi cigaretes, o jis nė nenutuokia.“ – Kelley K.

„Slapta atkeršijau vyrui už neištikimybę“

„2015 m. vasarą sužinojau, kad vyras, už kurio buvau ištekėjusi aštuonerius metus, man neištikimas. Jaučiausi žlugusi, pažeminta, pasišlykštėjusi. Kol bandėme aiškintis šitą reikalą, nusprendžiau užsiregistruoti susituokusiems, bet ieškantiems nesantuokinių santykių žmonėms skirtame pažinčių portale ir pusmetį smaginausi. Tai buvo geriausias kerštas! Jis vis dar nežino, kad esu aktyvi tame portale.“ – Breanna H.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (516)