Mano atveju brangusis tęsė „mokytojo“ karjerą. Ne, jis nebuvo nei profesorius, nei vidurinės anglistas. Jis mokė privačiai. Kaip jau supratote, taip ir susiėjome.

Deja, vėliau jis tęsė šį savo užsiėmimą. Iš pradžių nesukau galvos – juk papildomi pinigai visada praverčia. Visgi vėliau ėmiau svarstyti – kodėl jis taip veržiasi pas tuos mokinius?

Kartą paklausiau dėl naujų feisbuko draugų: „O, kokia simpatiška mergina. Neseniai priėmei į draugus. Kas ji?“. Jo lakoniškas atsakymas buvo: „Taip. Mokinė. Privati mokinė.“

Jo pasiteisinimas – feisbuke lengva dalintis informacija, straipsniais ir t.t. ir pan. O gal tiksliau drybt drybt makaronai man ant ausų.

Aš ne vakar gimus. Netrukau sužinoti, kad kažkaip įtartinai 3 iš 4 mokinių yra moteriškos lyties. Širdis jau žinojo, kas laukia, bet nutariau pasitikrinti ir protu.

Kai brangiausiasis iškūrė į pamoką, pasekiau jį. Į nuomojamas patalpas. Sėdėjau automobilyje pavėsyje lyg kokia šnipė iš prasto filmo.

Ir štai. Tik manasis prisiparkuoja, greta kaip čia buvusi prišoka ilgakojė mėlynakė su didele krūtine. Iškart matyti, jog uoli mokinukė... Tik, žinoma, ne anglų kalbos, o kitos veiklos.

Mano širdyje sausra. Sachara. Iš meilių žodelių ir svajonių liko sarkazmas ir cinizmas. Nieko dar nesakiau, nieko dar nedariau. Ai, tiesa, tik lyg tarp kitko paprašiau, kad nuo šiol „papildomi“ pinigėliai keliautų mano kišenėn...

DELFI už šio rašinio turinį neatsako, nes tai yra subjektyvi skaitytojo nuomonė!

Kaip tau pavyko atpažinti, kad antroji pusė neištikima? Papasakok ir pasidalink savo patirtimi – rašyk į el. p. pilieciai@delfi.lt.