Reikės:

225 g miltų,
2 šaukštelių kepimo miltelių,
žiupsnelio druskos,
100 g cukraus,
100 g šalto sviesto,
100 g medaus.

Sausus produktus suberkite į dubenį ir sumaišykite.

Šaltą sviestą supjaustykite kubeliais ir sudėkite į miltų mišinį. Trinkite pirštais, kol taps trupiniais.

Supilkite medų ir su šaukštu maišykite tol, kol pasidarys tešla.

Kepimo skardą ištieskite kepimo popieriumi.

Orkaitę įkaitinkite iki 180 laipsnių temperatūroje.

Iš tešlos formuokite graikiško riešuto dydžio sausainiukus ir su pirštais truputį paspauskite. Jei norit, galit užberti truputį cukraus ar cinamono ant viršaus.

Kepkite 10-12 min., kol gražiai pagels.

Atvėsinkite.