„Kviečiu visus įvairių dvikovinių sporto šakų imtynininkus ir žiūrovus prasmingai paminėti pirmo ir vienintelio Lietuvos karaliaus Mindaugo karūnavimo dieną ir liepos 6-ą atvykti į Burbiškio dvarą. Paplūdimio imtynių taisyklės itin paprastos, o pačios kovos greitos ir dinamiškos, todėl sporto mėgėjams tikrai neteks nuobodžiauti“, - kalbėjo Lietuvos imtynių federacijos prezidentas Giedrius Dambrauskas.

Čempionato rengėjai prašo būti atidiems ir atvykti į Burbiškio dvarą esantį Anykščių rajone, o ne Radviliškio rajono savivaldybėje.

„Mūsų kolegos lankytojus kasmet kviečia į Tulpių žydėjimo šventę. Tą dieną pas mus atklysta virš pusės tūkstančio žmonių, norinčių pamatyti gėlių žiedų. Žinoma, jie būna nusivylę, todėl primygtinai raginame atkreipti dėmesį į adresą kvietimuose bei vadovautis dvaro portalo www.burbiskis.lt nuoroda“, - ragino organizatoriai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)