Tikrai, ne vienam automobilio statymas nėra tokia lengva užduotis. Paprastai tokiems vairuotojams trunka visą amžinybę mėginimas įsprausti automobilį į vietą, kur erdvės tam daugiau nei užtenka. Laimei, ne kasdien galime susidurti su tokiais vairuotojais, kurie nesiorientuoja, kurį pedalą paspaudus važiuoji pirmyn ar atgal, o kuris automobilį sustabdo.

Štai dar vienas mėginimo pasistatyti automobilį atvejis. Turite galimybę pamatyti vaizdo įrašą pavadinimu „blogiausia vairuotoja pasaulyje“.

Už balto sedano vairo sėdėjusiai moteriai sunkiai sekėsi pasistatyti automobilį: tai darydama spėjo ir bagažinę atidaryti, ir visu greičiu lėkti pirmyn, ir atbula rėžtis į stovinčią mašiną. Kai situacija tapo nekontroliuojama, laimei, moteriškei padėti suskubo praeivis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (42)