„Praėjusiais metais jai viešint Palangoje labai susibendravome ir susidraugavome. Kadangi, kiek su ja bendravau, man pasirodė, kad ji mėgsta puoštis, mėgsta įvairius aksesuarus... Ji net keliauja su savo atskiru papuošalų lagaminu. Todėl nusprendžiau, kad ją reikia nustebinti ir nutariau pagaminti jai papuošalą“, – apie idėją pradžiuginti Sh. Bonnick pasakojo Ž. Grigaitis.

Kiek pamena žinomas verslininkas, jo mamai kadaise labai patiko „Boney M“ dainos. Žilvinas teigia ir pats užaugęs su „Boney M“ bei ABBA dainomis ir turįs nemažai gražių prisiminimų, susijusių su garsiausiais šių grupių kūriniais.

„Na o mano karališkų sagių ir medalių linija yra autentiška, turinti labai glaudžių sąsajų su mano šeima. Dalį medžiagų papuošalų gamybai naudoju iš anapilin iškeliavusios mamos papuošalų kolekcijos. Tai ir gintarai, koralai, ir perlai bei Swarovski kristalai. Pagalvojau, kad Sheylai tai būtų įdomi dovana, kuri primintų Lietuvą, nes ji čia vis užsuka“, – kalbėjo pašnekovas.

Praėjusią savaitę Žilvinas sukūrė papuošalo brėžinius ir perdavė juos dizainerei, su kuria bendradarbiauja jau ilgą laiką. Dizainerė papuošalą gamina jau apie dvi savaites. Verslininkas tikisi, kad prieš pat Sheylos atvykimą jis bus pagamintas.

„Atsižvelgiant į tai, kad Sheyla mėgsta ryškias sukneles ir ryškų sceninį įvaizdį, pagalvojau, kad tai turėtų būti sagė, kuri galės būti perdaroma į apyrankę ar kaklo papuošalą. Įvertinus tamsią atlikėjos, kuri per Jonines džiugins Palangos publiką, odą, tai bus jai toks pakankamai subtilus, tamsių spalvų su gintaru ir Swarovski puoštas aksesuaras“, – kalbėjo Ž. Grigaitis, klausiamas, koks bus papuošalas, kurį ketina įteikti žinomai dainininkei Sh. Bonnick.

Sh. Bonnick apie ruošiamą ypatingą dovaną kol kas nieko nežino – jai tai bus staigmena.

„Su šios grupės nariais pernai Palangoje praleidau nemažai laiko, bus labai linksma vėl juos susitikti šiemet. Prisiminsime, kaip pernai po koncerto kartu ūžėme klube, bus tikrai linksma ir šiemet“, – apie planuojamas linksmybes drauge su garsios grupės nariais prasitarė Ž. Grigaitis.

Kaip pasakojo ir pats Joninių metu Palangoje vyksiančiame „Boney M“ dainas perdainuojančios grupės koncerte apsilankyti ketinantis verslininkas, pernai jis „privertė“ Sh. Bonnick paragauti ir didžkukulių, ir vėdarų. Juokaudamas Žilvinas jų reakciją paragavus nacionalinių patiekalų apibūdino kaip „labai įdomią“.

„Na o šiemet reikės sugalvoti kažką naujo, ką įdomaus jiems parodyti, kuo nustebinti. Dabar kol kas aktualiau sukurti tam tikro lygio papuošalą, kuris Sheylai ilgam primintų Lietuvą ir buvusias geras jaunystės dienas, kai ji buvo didelė žvaigždė“, – pasakojo Sh. Bonnick pradžiuginti ketinantis Ž. Grigaitis.

Pasiteiravus, ar iki grupės atvykimo prieš pat Jonines dizainerė spės pagaminti Ž. Grigaičio sumodeliuotą aksesuarą, šis patikino, kad neturėtų kilti problemų ir papuošalas turėtų būti pagamintas laiku.

„Tai bus vienetinis papuošalas, antro tokio nebus. Reikia daug ką apgalvoti. Pirmiausiai apie tai, kad jis nebūtų sunkus. Puikiai žinau žvaigždžių keliamus reikalavimus vardiniams papuošalams. Labai svarbu, kad tokie aksesuarai nebūtų sunkūs, kad būtų su patogiais užsegimais. Jeigu scenoje yra šokama, papuošalas neturi trukdyti. Mano kurtos kelios sagės šiuo metu filmuojamos Sidnėjuje, tai buvau sulaukęs prieš filmavimą prašymo, kad pasirūpinčiau tokiais papuošalais, kurie neplėšytų medžiagų“, – pasakojo pašnekovas ir baigdamas pokalbį pridūrė, kad kol kas specialiai Sh. Bonnick kuriamo aksesuaro nematė.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (50)