Gerokai prieš tai, kai tapo UFC lengvo ir superlengvo svorio čempionu C. McGregoras demonstravo puikius įgūdžius futbolo aikštėje. Jis vilkėjo gimtojo Dublino komandų „Slievenamon United“ ir „Yellowstone Celtic“ marškinėlius, su jomis grūmėsi mėgėjų „United Churches“ ir „Leinster“ lygose.

Buvęs jo treneris Robbie Beakhurstas prisimena, kad C. McGregoras visuomet buvo didelė grėsmė varžovų vartams ir galėjo aukštai kopti futbolo pasaulyje, jei kovos menai nebūtų tapę prioritetu.

„Jis buvo komandos puolėjas ir rezultatyviausias žaidėjas kiekvienais metais, – kalbėjo „ Slievenamon United“ strategas. – Jis dažnai sakydavo „tiesiog duokite man tą kamuolį ir visa kita aš jau padarysiu“. Jis buvo triuškinantis puolėjas, o mūsų komanda – gera. Kai jį vis labiau ėmė traukti MMA kovos, leidome jam net nelankyti treniruočių“.

„Yellowstone Celtic“ treneris Davidas Glennonas prisiminė, kaip kartas nuo karto C. McGregoras tiesiog nepasirodydavo: „Jį labiau domino MMA, jis praleido treniruotes, tačiau vis tiek buvo geriausiai fiziškai pasiruošęs žaidėjas. Tai truko dvejus metus, kol jis visiškai metė futbolą. Antrais metais džiaugėmės, jei ateidavo kartą per savaitę. Jis buvo vienas geriausių komandoje“.

Aikštėje C. McGregoras buvo tikra žvaigždė, tačiau nemėgo sirgti už kažkurią komandą. Airis palaikė „Manchester United“, tačiau tik todėl, kad visa jo šeima puoselėjo tokią tradiciją.

Jis taip pat stebėjosi, kodėl Airijos žmonės taip aistringai seka „Premier“ lygos kovas ir nesirenka savo numylėtinių tarp savo šalies komandų, kurios „yra čia pat prie durų slenksčio“.

„Futbolas tuomet man buvo viskas, tačiau labiau buvau žaidėjas nei žiūrovas“, – atskleidė C. McGregoras. Vis dėlto prieš vieną futbolo žvaigždę jis galėtų nulenkti galvą

„Cristiano Ronaldo yra fenomenalus atletas, – tikino kovotojas. – Jo greitis ir sugebėjimas valdyti kamuolį esant dideliam greičiui yra įspūdingi“.

Ketvirtadienio naktį buvo oficialiai paskelbta, kad kalbos apie vadinamąją amžiaus dvikovą nėra vien gandai. C. McGregoras ir F. Mayweatheris surems bokso pirštines rugpjūčio 26-ą dieną Las Vegase.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)