Kaip rašoma pranešime spaudai, pats atlikėjas savo naują dainą vadina humoristiniu kūriniu su sarkazmo prieskoniu. Anot jo, svarbiausia yra – gera nuotaika.

„Manau norint būti pilanvečiu šou verslo dalyviu, turi vykti nuoseklus darbas. Kaip yra pasakęs vienas mano draugas, šou reikia nuoseklaus personažo, kuris auditorijai nuolat duotų kažką naujo. Po pertraukos ir aš pribrendau naujienai. Daina gimė labai paprastai. Tiesiog norėjau sukurti kažką pozityvaus ir linksmo, nes Lietuva yra liūdesio kraštas“, - kalbėjo D. Šimkus-Dūmas.

Dūmo „Labai gera daina“:

Paklaustas, kaip gimsta jo muzika ir kas jį įkvepia kūrybai, atlikėjas tikino, kad jam visuomet reikia impulso, kokio nors įvykio ar sukrėtimo tam, kad galėtų kurti.

„Yra sukuriama daug dainų, kurios, mano manymu, nėra iškirtinės, tačiau vadybininkai jas „sukdami“ per įvairiausius kanalus iš tokių kūrinių padaro superdainas. Tad nusprendžiau tiesiog pašiepti tai“, - apie „Labai geros dainos“ idėją atviravo D. Šimkus-Dūmas ir pridūrė, kad vienas svarbiausių dalykų gyvenime jam – buvimas scenoje.

Dainininkas džiaugiasi galįs ir vesti renginius, ir dainuoti. Nors save labiau laiko šou žmogumi, renginių vedėju, tvirtina, kad muzika ir kūryba jo gyvenime užima labai svarbią vietą.

„Per muziką galiu išreikšti viską, ką galvoju, išsakyti visas savo mintis“, - sako naują kūrinį pristatantis D. Šimkus-Dūmas.

„Labai gera daina“ sukurta maždaug per mėnesį. Teksto autorius – Gediminas Jokubauskas, muzika – Arvydo Martinėno-Vudžio.

Paklaustas, kur artimiausiu metu gerbėjai galės išvysti Dūmą, dainininkas sakė, kad vasarą keletą kartų pasirodys scenoje įvairių švenčių metu.

„Šiuo metu labai daug laiko skiriu vestuvėmis, nes vasara - pats vestuvių sezono įkarštis. Tad darbų tikrai netrūksta. Na o pasibaigus vasarai norėčiau nuvykti kur nors ir įkrauti savo bateriją. Vietos kelionei dar neišsirinkau, tačiau tikrai nukeliausiu kur nors, kur saulėta ir šilta“, - artimiausiais planais pasidalino atlikėjas bei pridūrė neilgai trukus ketinantis pristatyti naują muzikinį projektą, tačiau kol kas plačiau apie jį pasakoti tikino negalįs.

„Kol kas vyksta tik paruošiamieji darbai, tad šioje vietoje nesinorėtų per daug išsiplėsti“, - kalbėjo jis.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)