Šiuo metu Lietuvos ir Prancūzijos rinktinės su trim iškovotomis pergalėmis dalinasi 1-2 vietas grupėje, tačiau nei vieni, nei kiti negali jaustis saugūs dėl vietos 2018-ų metų Europos čempionate.

Prancūzijos rinktinei pergalė garantuotų pirmą vietą grupėje, tuo metu mūsų ekipai tai dar negarantuotų net kelialapio į čempionatą. Vis dėlto net ir lygiųjų su Prancūzija atveju mūsų rinktinės galimybės patekti tarp 16-os stipriausių Europos rinktinių būtų itin geros.

Prieš artėjantį susitikimą Lietuvos rinktinė surengė vakaro treniruotę „Švyturio“ arenoje. Kaip teigė vyriausiasis treneris Artūras Juškėnas komanda nesiruošia taupytis rungtynėms Norvegijoje ir su Prancūzija eis kautis itin rimtai nusiteikę. Paklaustas apie netektis, kurių šiuo metu turi nacionalinė ekipa, A. Juškėnas paliko keletą neatsakytų klausimų:.

„Netekome svarbaus žaidėjo Rolando Bernatonio, kuris patyrė traumą Rumunijos lygos finale. Taip pat vis dar neaišku, ar galės žaisti Valdas Drabavičius. Tai sužinosime turbūt tik trečiadienį. Kiti žaidėjai, esantys stovykloje, nors ir su nežymiomis traumomis, tačiau yra pasiruošę žaisti.“

Vieni rinktinės lyderių Jonas Truchanovičius ir Gerdas Babarskas tikino, jog pergalę gali atnešti tik didelis kovingumas. Nors prancūzai yra neabejotini rungtynių favoritai, tačiau, anot G. Babarsko, Lietuvos komanda jau toli gražu nebėra ta pati, kuri pralaimėjo Prancūzijoje ir vaizdas aikštėje taip pat turėtų pasikeisti.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)