113
Kitas

Avinas

Savaitės pati pradžia, Saulei, Merkurijui ir Baltajam Mėnuliui keliaujant Dvynių ženklu palanki susitikimams, deryboms, pažintims, draugystei ir meilei.

Birželio 13 d. Merkurijui keliaujant griaunamuoju Dvynių ženklo laipsniu svarbių susitikimų geriau neskirti. Šią dieną kai kas turėsite progos įsitikinti partnerio jausmų ir ketinimų tvirtumu.

Savaitės vidurys labiau tiktų įprastiniams darbams. Ši diena nėra tinkama kreiptis su nauju pasiūlymu, išsakyti aštresnį požiūrį tiek vadovybei, tiek ir partneriui.

Ketvirtadienį norėsis greitesnių rezultatų. Tačiau diena nėra palanki didesnei finansinei rizikai, pavyzdžiui, stambiems pirkiniams, būtinas atsargumas buityje ir keliuose.

Birželio 16 d. kai kas pagaliau galite atverti anksčiau buvusias užrakintas duris. Kartu tai – savotiškas jūsų kantrybės ir atkaklumo patikrinimas, kai verta prisiminti Švento Rašo žodžius: „Belskite, ir bus atidaryta“.

Šeštadienis, Mėnuliui keliaujant Avino ženklu, – emocinga, aštresnio astrologinio fono diena.

O sekmadienį būkite ypač atidūs, Mėnulis keliaus pro Uraną tuo pačiu Avino ženklo laipsniu. Tai laikas, kai trokšdami asmeninės laisvės lengviau galite netyčia įskaudinti šalia esantį, tad svarbu būtų derinti savo ir artimųjų norus bei troškimus.

Daug šviesių minčių, džiugios nuotaikos jums šią savaitę linki astrologė Lolita Žukienė.

Lolita Žukienė
113
Kitas

Avinas