„Aplankėme Gardino apylinkėse gyvenančius mano giminaičius. Pats Žygimantas norėjo su visais susipažinti prieš vestuves. Be to, tai buvo ir pirmoji jo kelionė į Baltarusiją, todėl įspūdžių netrūko. Kartu aplankėme ir Minską. Šiame mieste gyvena mano pusbrolis, tad ir asmeninį gidą turėjome“, - įspūdžiais su DELFI dalijosi grupės „Pop Ladies“ narė.

Kaip vėliau Anželai prisipažino mylimasis, labiausiai Ž. Gečui įsiminė šiltas ir vaišingas jos artimųjų sutikimas. „Mano krikšto mama iš karto jį apkabino tarsi tikrą šeimos narį. Net nespėjus susipažinti. Tik su kalba buvo sudėtingiau. Teko pavertėjauti, nors po keletos dienų ir pats Žygimantas daug ką suprato", - juokėsi atlikėja.

Kartu su pora vyko ir A. Adamovič sesuo bei mama. Tiesa, atlikėja pripažino, kad tikėjosi geresnių orų. Visos kelionės metu, kaip ir Lietuvoje, saulę keitė lietus.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (27)