Pasidalinkite savo patirtimi – kada supratote, kad jūsų santykiuose yra ir trečias žmogus? Kaip elgėtės? Ar teko su juo susitikti akis į akį. Tuos, kurie kartą jau patyrė neištikimybės skonį, prašome pasidalinti mintimis: kaip suprasti, kad lovoje šalia naktį miegantis žmogus svajoja apie kitą?

Savo istorijas iki birželio 23 d. prašome siųsti el. paštu pilieciai@delfi.lt su prierašu „Santuoka“ arba spaudžiant pilką mygtuką žemiau. Net trijų istorijų autoriai bus apdovanoti puikiu prizu – „Clinique“ kosmetikos rinkiniu su kosmetine. Prizą galite pamatyti nuotraukoje žemiau:
„Clinique“ kosmetikos rinkinys su kosmetine. Foto / Andrius Ufartas

Konkurso taisyklės:

1. Konkursas vyks iki birželio 23 d., 23:59 val. – iki šios dienos galima siųsti tekstus, kurie portale gali būti publikuojami ir vėliau;

2. Dalyvauti žaidime gali visi. UAB „Delfi“ darbuotojai žaidime dalyvauti negali;

3. Nugalėtojai/-os renkami redakcijos ir dėl gausaus dalyvavimo konkurse bus skelbiamas gegužės 19 d. iš visų dalyvavusių žaidime. Nugalėtojas ar nugalėtoja bus skelbiamas konkursiniame tekste ir jam/jai pranešama asmeniškai žaidime nurodytu el. paštu.;

4. Konkurso prizas – 3 dalyviams – po „Clinique“ kosmetikos rinkinį su kosmetine;

5. Konkurso dalyvis sutinka su šiomis Taisyklėmis ir pareiškia, kad jis/ji pateikia savo duomenis delfi.lt savo noru ir sutinka, kad jo/jos pateikti duomenys, būtų saugomi delfi.lt duomenų bazėje 3 savaites. Konkurso dalyvis pateikia savo duomenis delfi.lt tam, kad tretieji asmenys (šiuo konkrečiu atveju konkurso prizo steigėjas) galėtų prie šių duomenų prieiti, juos peržiūrėti ir kopijuoti, norėdamas susisiekti su konkurso dalyviais.

Savo patirtis siųskite spausdami pilką mygtuką žemiau arba el. paštu pilieciai@delfi.lt su prierašu „Santuoka“ iki birželio 23 d.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (21)