Viktorija Siegel vestuvinę suknelę ketina kurti pati

Verslininko Danieliaus Bunkaus sužadėtinė planuoti vestuves pradeda nuo vestuvinės suknelės.

„Vestuvės bus tikrai kitą vasarą. Svarbiausia, kad jau įsivaizduoju, kokia turėtų būti mano suknelė ir jau nusipiešiau jos eskizą. Kadangi su kolege netrukus pristatysime savo naują drabužių liniją, gali būti, kad ir vestuvinę suknelę kursime kartu“.

Pasiteiravus, kodėl vestuvės įvyks ne šią vasarą, žinomas modelis prasitarė, kad dėl daugelio vestuvių klausimų su sužadėtiniu ilgai negalėjo sutarti. Pora vis dar svarsto ir kur kelti vestuves: Lietuvoje ar užsienyje.

„Dar liko labai daug neišspręstų klausimų. Dėl kai kurių vestuvių akcentų tiesiog nesutariame. Tačiau žinau, kad norėčiau paprastų vestuvių tik artimųjų rate ir sukviesti visus artimiausius draugus. Vestuvės vis dėlto yra tik dviejų žmonių šventė, todėl nematau prasmės kelti balių 200 svečių“.

Viktorija taip pat išdavė ir vis pagalvojanti apie atžalas, tačiau žinoma mergina mano, kad iš pradžių reikia susituokti, o vaikus planuoti vėliau.

„Šiuo klausimu tikrai esu senamadiška. Dabar mano prioritetų sąrašo viršuje yra studijos, vestuvės ir neseniai pradėtas verslas, bet tikiu, kad ir ateityje viską pavyks suderinti. Norint viskas yra įmanoma“.

Anžela Adamovič: daugiausiai streso sukėlė vestuvių planuotoja

Televizijos projekte „X faktorius“ susipažinę atlikėjai Žygimantas Gečas ir Anžela Adamovič vestuvių žiedus sumainys jau šį rugpjūtį. Tiesa, preciziškai planuojant vestuves nepavyko išvengti ir nesusipratimų.

„Taip jau nutiko, kad teko atsisakyti vestuvių planuotojos paslaugų. Šiandien džiaugiamės tokiu savo sprendimu. Ši šventė yra labai asmeniška, todėl reikia skirti laiko ir jėgų, norint, kad ji būtų būtent tokia, kokios jos norime mes patys. Daugiausiai streso kol kas sukėlė nesusipratimai su vestuvių planuotoja. Tiesiog nesupratome vieni kitų. Norėjome, kad viskas vyktų profesionaliai ir patys galėtume tiesiog atsipalaiduoti artėjant mūsų šventei, tačiau dabar suprantame, kad geriausia vis dėlto yra planuoti viską patiems. Taip ir šventė tampa daug asmeniškesnė“, - pasakojo A. Adamovič.

Anot muzikinės grupės „Pop Ladies“ narės, nors dekoracijos ir jaunųjų drabužiai yra labai svarbūs vestuvių akcentai, svarbiausia jai yra bažnytinė santuoka. Juokaudama žinoma moteris išduoda, kad vienintelį nedidelį stresą jos artimiesiems sukels kelionė iš Baltarusijos į Lietuvą, kur ir vyks įsimylėjėlių vestuvės.

Dominykas Kubilius: mūsų vestuvės, kaip ir gyvenimas, įvyks ekspromtu

Prodiuseriai Dominykas Kubilius ir Laura Paukštė susižadėjo po 10 m. trukusios draugystės. Pora jau augina pustrečių metų dukrelę Matildą. Šou pasaulio atstovas juokauja, kad visiems bičiuliams ir kolegoms didžiąja naujiena tapo ne vestuvės, o sužadėtuvės. Tačiau tikslios vestuvių datos vyras įvardinti negalėjo. „Vestuvės tikrai yra numatytos, bet tikslios datos pasakyti dar negaliu. Mūsų vestuvės, kaip ir gyvenimas, įvyks ekspromtu. Vestuvių aš ir nesureikšminu. Yra porų, kurios ir 50 m. išgyvena nesusituokusios, o kitos išsiskiria jau po 6 m. santuokos.

Santykių kulminacija paprastai būna žodis „myliu”. Mano atveju atėjo toks laikas kai šio žodžio jausmams apibūdinti nebepakako. Jis atrodė kasdienis ir per menkas. Reikėjo dar ko nors stipresnio, ko žodžiais nenusakysi. Todėl įvyko sužadėtuvės, kurias sutvirtinome ištatuiruotais žiedais. Tai jau visai kitas meilės lygis. Šis tarpusavio įžadas mums daug svarbesnis nei būsimos vestuvės, todėl mūsų vestuvių žiedai tik taps priedėliu prie ištatuiruotų sužadėtuvių žiedų“.

Žinomas vyras atskleidė, kad jų vestuvėse dalyvaus tik patys artimiausi žmonės, nes bičiuliams šventes galima iškelti bet kurią kitą dieną. Tačiau jose dėmesys bus skiriamas ne papuošimams ir aprangai, o šventinei nuotaikai ir nuotykiams. „Galiu garantuoti, kad limuzino ir piršlio korimo tikrai nebus“, - pridūrė šou pasaulio atstovas.

Simona Kateivaitė vestuves iškels kelionės metu įspūdį palikusioje šalyje

Rugsėjo pradžioje į Monaką sumainyti aukso žiedų išvyksiantys internetine sensacija laikoma jauna verslininkė Simona Kateivaite bei jos sužadėtinis Aurimas Buikys visus šventės rūpesčius patikėjo profesionalams.

„Norėjome kelti vestuves ten, kur jau lankėmės kartu ir būtent toje vietoje, kuri paliko neišdildomą įspūdį. Tai bus labai privati ceremonija. Tikrai nenoriu, kad tai būtų diena, kurios metu aplink mus būtų daug bereikalingos pompastikos, galybė svečių, kurių mes galbūt daugybę metų net nematėme ir aplink bėgiojančių fotografų. Žinoma, grįžus iš kelionės su artimaisiais ir draugais paminėsime vestuves ir Lietuvoje, bet vestuvių dieną į Monaką vyksime tik mes ir mūsų liudininkais“, - pasakojo gražuolė.

Kokios dekoracijos ir gėlės puoš vestuvių vietą ir kokius užkandžius skanaus jaunieji bei jų liudininkai jau suplanavo savo srities profesionalai. Pašnekovė džiaugiasi, kad jai pavyko išvengti organizacinių rūpesčių ir streso. „Galėsiu tik mėgautis. Man atrodo, kad vestuvėms svarbu atkreipti dėmesį į vietą, kurioje vyksta šventė. Ji turi būti artima jauniesiems, galbūt net kelti malonius prisiminimus. Maistas ir kitos detalės nėra tokios svarbios“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (84)