Gaminimo laikas: 45 min.

Porcijoje: apie 260 kcal (4 porcijos)













6 saldžiosios raudonos paprikos,
2 svogūnai,
3 šaukštai sviesto,
2 arbatiniai šaukšteliai raudonos paprikos miltelių,
6 kiaušiniai,
3 šaukštai pieno,
4 šaukštai smulkintų petražolių.
druskos,
maltų pipirų.

1. Paprikos ankštis sudedame į skardą, išklotą folija, ir kepame 220˚ C karštumo orkaitėje 15 - 20 minučių.

2. Iškepusias ankštis nulupame, perpjauname per pusę, išimame sėklas.

3. Svogūnus nulupame, supjaustome ir patroškiname šaukšte sviesto. Pasūdome ir pagardiname pipirais.

4. Išplakame įmuštus kiaušinius, pieną, žiupsnelį druskos ir paprikos miltelius. Svieste iškepame keturis omletus. Sudedame ant folijos. Ant viršaus dedame paprikas, svogūnus, petražoles ir pagardiname. Omletus suvyniojame ir supjaustome gabalėliais.