Reikės:

2 l sultinio (naudojau vištienos),
2 morkos,
0,5 nedidelio kopūsto gūžės,
4 nemažos bulvės,
0,5 kg maltos kiaulienos,
0,5 stiklinės virtų ryžių,
1 svogūnas,
1 kiaušinis,
pagal skonį druskos ir pipirų,
0,5 stiklinės pomidorų pastos.

Į išvirtus ir atvėsusius ryžius dėkite maltą mėsą, muškite kiaušinį, berkite smulkintą svogūną ir prieskonius. Gerai išmaišykite ir formuokite graikiško riešuto dydžio kamuoliukus.

Daržoves susmulkinkite: bulves kubeliais, kopūstą juostelėmis, morkas tarkuoti su tarka burokine.

Morkas apkepinti nedideliame kiekyje aliejaus.

Į sultinį sudėti kukuliukus ir virti apie 5 min., tada sudėkite daržoves ir virkite apie 15 min. arba kol bulvės išvirs.

Sudėkite pomidorų pastą, jei reikia berkite prieskonių. Pavirkite 2 min. ir išjunkite viryklę.