„Žmones dažnai ištinka šokas, kai jie sužino, kad man beveik 50 metų, – „Mail Online“ sakė ji. – Kai einu apsipirkti ir pasakau žmonėms savo tikrą amžių, manęs visi ima klausinėti, kokia yra mano paslaptis.“

Tad kokia jos paslaptis? Reguliarus sportas jau tris dešimtmečius. „Aš plaukioju ežere ir kasdien sportuoju su svarmenimis, – sakė moteris. – Labai mėgstu plaukioti lauke žiemą.“

Iš tiesų Liu Yelin yra perplaukusi Jangdzės upę Kinijoje ir Han upę Pietų Korėjoje. O pernai ji nuplaukė nuo Pennago, Malaizijoje iki Malakos sąsiaurio – 7,45 mylios vos per keturias valandas! Įspūdinga, ar ne?

Ši itin sportiška mamytė kinų socialiniame tinkle „Weibo“ turi daugiau nei 75 tūkst. sekėjų. Jos gyvenimo moto yra labai aiškus: „Jeigu prastai atrodai, vadinasi per mažai prakaitavai“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (78)