Kanų kino festivalyje Pamela pasirodė šeštadienio vakarą. 49-erių žvaigždė fotografams pozavo pasipuošusi žemę siekiančia tamsiai mėlynos spalvos suknele, plaukus glotniai sušukavusi atgal, rašo užsienio naujienų portalas Dailymail.co.uk.

Vis dėlto, ne viena žiniasklaidos priemonė pastebėjo, kad Pamelos veido bruožai – gerokai pasikeitę.

DELFI primena, kad dar 2015-aisiais Pamela nusprendė – sens oriai, nors jaunystėje jos kūną ne kartą gražino plastikos chirurgai.

Tąkart ji viešai pranešė, kad nebenori veido raukšlių lyginti botulino toksino injekcijomis. Nors neneigė, kad yra tai bandžiusi ir tai patvirtina savo pasakojimu, ką jautė po procedūros.

„Atrodė, kad akys nuskendo taip toli kažkur veide, jog buvau nebepanaši į save“, – pasakojo P. Anderson. Anksčiau nevengusi bet kokiomis priemonėmis tapti graženė ir ilgiau išlikti jauna, dabar ji stengiasi naudoti kuo natūralesnes priemones, gyventi kuo sveikiau.

Nors teigia, kad šiokia tokia profesionalų pagalba yra būtina.

Pamela Anderson Kanų kino festivalyje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (71)