Keturiskart planetos čempionas 41-erių metų Lietuvos stipruolis turi 12 taškų.

Trečioje rungtyje - stulpų pervertime - sekmadienį Ž. Savickas tris stulpus pervertė per 23 sek., bet ketvirtojo perversti nespėjo. Šioje rungtyje lietuvis užėmė trečiąją vietą ir pelnė keturis taškus.

Šioje rungtyje nugalėjo anglas Terry Hollandsas, o antrąją poziciją užėmė amerikietis Bryanas Benzelis. Abu jie pervertė visus keturis stulpus.

Po trijų rungčių grupėje pirmauja T. Hollandsas (15 tšk.). Antrąją vietą užima B. Benzelis (13,5 tšk.), trečiąją - Ž. Savickas (12 tšk.). Grupėje iš viso kovoja šeši galiūnai.

Kaip jau skelbta, pirmoje rungtyje - svorio sukėlimo ir tempimo estafetėje - Ž. Savickas buvo antras, o antroje - pritūpimuose su 320 kg štanga - pasidalino 3-5 vietas.

Pirmadienį penktosios grupės dalyvių laukia dar dvi rungtys. Iš viso grupėje sportininkai dalyvauja šešiose rungtyse.

Pasaulio galiūnų čempionate dalyvauja 30 stipruolių, suskirstytų į penkias grupes. Į finalą pateks po du sportininkus iš kiekvienos grupės.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)