„Grožio fabriko“ profesionalų komanda atidžiai išstudijavo moters išvaizdą ir nusprendė jai atlikti riebalų nusiurbimą nuo šlaunų, sutvarkyti ir išbalinti dantis, pakeisti šukuoseną ir aprangos stilių, sudaryti individualią treniruočių programą.

Po kelių vizitų pas odontologę Gražiną Šleinienę iš „Denticijos“ klinikos Jurga buvo pasiruošus šypsotis pasauliui plačiai atverta burna. Jos šypsena pasikeitė neatpažįstamai. Stilistas Kęstutis Rimdžius sudėjo paskutinius akordus Jurgos išvaizdos pasikeitimuose ir antroji dalyvė po dviejų savaičių praleistų Vilniuje išvyko į susitikimą su artimaisiais.

„Grožio fabrike“ Jurgai Reivytienei buvo atlikta: riebalų siurbimo operacija, estetinis dantų plombavimas ir balinimas. Pakeistas aprangos stilius. Pakeista šukuosena. Sudaryta individuali sporto treniruočių programa. Suteikta išsami informacija apie odos, kūno, plaukų bei nagų priežiūrą.

„Žinojau, kad žmogų galima pakeisti, tikėjausi, kad jūs taip ir padarysite, bet kad mano žmona taps tokia gražuole tikrai negalėjau net susapnuoti“, – po finalo kalbėjo susijaudinęs Jurgos vyras Tomas.

Jurga Reivytienė iš „Grožio fabriko“ išvyko įgyvendinusi visas svajones bei iš naujo atradusi save bei savo šeimą. Jau kitą savaitę jos vietą „Grožio fabrike“ užims kita dalyvė. Tik viena iš trijų moterų, įveikusių tūkstantinę atranką ir patekusių į finalą, liks čia pakeisti savo gyvenimo. Į „Grožio fabriką pretendavo patekti Dovilė, Eleonora ir Ivona.

Dovilė Vainauskaitė. 24-erių mergina nuo vaikystės kenčia patyčias dėl atlėpusios ausies, nuolat nešiojamų akinių. Dovilė: „Mano gyvenimas pastaruoju metu nebuvo labai sėkmingas, tačiau tikiuosi, kad viskas dar gali pasikeisti į gerą“.

Eleonora Janh Saarmahh. 61-erių pensininkė norėtų, kad jai būtų atlikta antakių korekcija, patempta veido oda, sumažintos krūtys, pakoreguotos kūno linijos. Moteris atvirai pripažįsta – senti be galo nemalonu.

Ivona Tarasevičienė. Norėtų koreguoti regą, ausų formą bei susitvarkyti dantis. 27-erių moteris nori būti graži mama bei žmona.

Kitą pirmadienį „Grožio fabrike“ – Dovilės Vainauskaitės pasikeitimai

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją