Į restorano vidinį kiemelį saulėtą pavakarę rinkosi garsūs A. Užkalnio, F. M. Leščiauskaitės ir, žinoma, jau išpopuliarėti spėjusio „Užkalnio“ žurnalo herojaus ožiuko Arūno draugai.

Tarp jų – šiuo metu kūdikio laukimu gyvenantys Lina Rastokaitė ir Džiugas Siaurusaitis, Giedrius Masalskis, Orijus Gasanovas, Rolandas Skaisgirys su sūnumi Atu, Vaidas Baumila, Simona Burbaitė, Vytaras ir Laisvė Radzevičiai, Rimvydas Valatka ir kiti.

Šįvakar A. Užkalnis su širdies drauge Fausta surengė ne tik savo išlydėtuves, bet ir naujo „Užkalnio“ žurnalo numerio pristatymą.

„Pasistengėme, kad šis numeris labiausiai atitiktų atostogų nuotaiką – kad puikiausiai skaitytųsi prie jūros, ežero, palapinėje, prie baseino arba tada, kai visi atostogauja, o tau į darbą – kad skaitytojas turėtų nors tokias mažas atostogas – mūsų žurnalą“, – DELFI pasakojo F. M. Leščiauskaitė.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (408)