„Tikrai nejaučiu nepagarbos „Eurovizijai“ ir jokiais būdais nesu nusiteikęs prieš Jamalą. Ji buvo viena iš nedaugelio atlikėjų, pasirodžiusių mažojoje scenoje, o aš kaip tik buvau šalia tos scenos, atsidūriau pirmoje eilėje. Kodėl taip pasielgiau? Na, tai savotiška mano ekscentriškumo išraiška, toks ekscentriškas mano poelgis.“ – teismo salėje teisinosi V. Sediukas.

Vitalijus Sediukas

Kaip rašo inforesist.org, jis patikino, kad jei tuo metu būtų atsidūręs šalia pagrindinės scenos, tikėtina, kad būtų užlipęs ant jos tuo metu, kai dainavo atlikėjas iš Italijos, o štai į sceną pas šių metų „Eurovizijos“ nugalėtoją portugalą Salvadorą Sobralį jis vis tik nebūtų atbėgęs, nes šio vaikino širdis yra silpna, o toks V. Sediuko poelgis neabejotinai būtų galėjęs pakenkti jo sveikatai ar netgi sukelti pavojų jo gyvybei.

„Patekau į zoną, kurioje buvo mažoji scena, nebuvau šalia didžiosios scenos. Mažojoje scenoje pasirodė tik S. Sobralis ir Jamala. Žinojau, kas joje pasirodys, bet jei būčiau patekęs prie didžiosios scenos, tikėtina, kad būčiau atsidūręs ant scenos kartu su italu. Vis tik man pagailo portugalo, būčiau galėjęs atsidurti šalia jo, bet pagalvojau apie nesveiką jo širdį ir apie tai, kad ji galėjo sustoti.“ – teigė skandalingasis žurnalistas.

Kijevo teismo sprendimu V. Sediukui buvo skirta bauda ir jis buvo paleistas į laisvę.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (23)