„Khloe nosį jau aštuonerius metus tobulinu aš, kontūruodama. Ne, plastinės nosies operacijos ji nepasidarė, tai tik makiažas“, – pasakė jos vizažistė Joyce Bonelli interviu Nymag.com.

J. Bonelli dirba su visomis Kardashian/Jenner damomis ir padėjo joms susikurti išskirtinį glotnų ir prabangų įvaizdį, kuris taip išpopuliarėjo masėse, bet dabar vizažistė linksta link natūralesnio įvaizdžio.

Khloe Kardashian

Dirbdamas su Kardashian šeima, vizažistė vis dar taiko kontūravimo techniką, tačiau kaip jau ko gero pastebėjote, jei sekate jų naujienas, kad pastaruoju metu jų makiažas tapo mažiau pastebimas, natūralesnis.

„Menininkams pabosta tie patys dalykai. Aš visada stengiuosi kažką keisti“, – sako Joyce.
Ji prisipažino, kad jai labai nusibodo „Instagram“ svetainėje skelbiamose nuotraukose vyraujantis įvaizdis su ryškiais antakiais (ji tai netgi pavadino „epidemija“) ir daug sluoksnių grožio produktų.
„Visą laiką tas pats. Matau jas ir stebiuosi: „Kas darosi“? Reikia nuvalyti joms visas tas priemones nuo veidų“, – sako ji.

Vis dėlto Joyce pripažino, kad ko gero pati paklojo pamatus šiai „Instagram“ įvaizdžio tendencijai.
„Anksčiau aš darydavau tokį patį makiažą, – sako ji. – Dabar suprantu, kad viskas neturi atrodyti taip tobulai. Turi būti dimensija.“

Khloe Kardashian

Dabar ji kuria kitokius įvaizdžius. Pavyzdžiui, tobula oda ir netvarkingi antakiai arba nepadažytos akys ir ryškios lūpos.

Taip pat dabar vienam įvaizdžiui sukurti ji stengiasi naudoti minimalų priemonių kiekį.

Vaizdo klipe, kuris buvo paskelbtas Khloe Kardashian programėlėje, vizažistė parodė, kaip modelio antakių liniją ir akių vokus paryškina skaistinančia priemone, o skruostus – bronzinio spindesio suteikiančia priemone, taip pat pastarąją naudojo nosies kontūravimui.

Šia naujausia „mažiau yra daugiau“ taisykle ji vadovaujasi kurdama produktus būsimai savo kosmetikos linijai, kurią planuoja oficialiai pristatyti rudenį.

Khloe Kardashian

„Nepardavinėsiu tūkstančių skirtingų priemonių, o tik kelias, kurios patinka man pačiai, – sako ji. – Moterims skirtų priemonių esmė yra grožio ritualas – atskleisti ir paryškinti unikalų kiekvienos moters grožį.“

Ji ypač džiaugiasi viena priemone – skaidriu, stipriai fiksuojančiu antakių geliu. „Antakiai neatrodo pridažyti, o tik tvarkingi“, – sako ji.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)