Teko lankytis tiek kai kuriuose festivaliuose Lietuvoje, ir ne po vieną kartą. Blaivių beveik nematyti. Maža to, kad girti kaip tapkės plavinėja, prie palapinių – krūvos šiukšlių, tuščių butelių, panaudotų prezervatyvų (ačiū Dievui, naudoja).

Rytais į jaunas mergaites graudu žiūrėti – ne tik, kad skaudančiomis galvomis, bet ir kojom nesusiglaudžiančiomis namo šlepsi. Aišku, „dainorėliai“ ir organizatoriai tam tikra prasme iš to gyvena – už tai ir laisvę rokenrolui? Bet neturi būti laisvės jaunimo girdymui, ištvirkavimui.

Na, o DELFI žurnalistams galiu pasiūlyti „paguglinti“ festivalių archyvus. Girti skendo. O kiek nepaskendo, nes apsauga ištraukė? Kiek policija tyrimų pradėjo dėl narkotikų? Kažin, ar rasite (nelabai giriasi) sudaužytais, atleiskite, ne veidais, o būtent snukiais...

Taigi, kol seimūnai juokina Europą, drausdami pakelti vyno taurę lauko kavinėje, laisvai nuodijamės festivaliuose...

DELFI už šio rašinio turinį neatsako, nes tai yra subjektyvi skaitytojo nuomonė!

Mėgstate lankytis festivaliuose? Pasidalinkite įspūdžiais – kaip manote, ar iš tiesų kartais juose vartojama per daug alkoholio, kaip siūlytumėte šią problemą spręsti? Ar esate užfiksavę gėdingų akimirkų, kurios rodo, kad organizatoriai turėtų atidžiau stebėti dalyvius? Kaip, jūsų akimis, festivaliai galėtų tobulėti, ko jiems reiktų, kad Lietuvoje taptų populiaresni? Galbūt kada nors esate nusivylę renginiu? Jūsų minčių laukiame el. paštu pilieciai@delfi.lt su prierašu „Festivalis“.