UFC prezidentas Dana White'as patvirtino, kad C. McGregoras sutarties sąlygas patvirtino parašu ir rengiasi pradėti darbą su amerikiečiu F. Mayweatheriu ir jo patarėju Alu Haymonu. Jis sakė, kad dvikovoje kalba eina tik apie boksą.

„Jei man pavyks suderėti su F. Mayweatheriu ir A. Haymonu, dvikova įvyks, – tikino jis.

Dana White confirms Connor mcgregor side is done, it's now down to flloyd and TMT. #UFC
pic.twitter.com/cYc3CO3Cix— Joe (@joedaef20) May 18, 2017

Daug kas abejoja, ar airis bokso ringe prilygs F. Mayweatheriui. Pastarasis 2015-ų metų rugsėjį baigė karjerą taip ir nepralaimėjęs nė vienos iš 49-ių kovų.

C. McGregoras aktyviai treniruojasi ir 2017 metais ketina dukart susigrumti su varžovais. Viena jo kova numatyta UFC ringe, o antroji, jei pavyks suderinti, su bokso žvaigžde F. Mayweatheriu.

Fighting is easy to me because I dedicate every single second of my thinking brain to it. pic.twitter.com/vWrioHvFX1— Conor McGregor (@TheNotoriousMMA) May 14, 2017

Boksininko pusė kalbėjo, kad C. McGregoras yra vienintelis oponentas, vertas grįžti į bokso ringą.

„Yra tik viena dvikova, verta šio žingsnio, – sakė F. Mayweatheris. – Sugrįžčiau iš ringą, nes esu verslininkas ir noriu duoti pasauliui tai, ką jis nori pamatyti. McGregoras yra kovotojas ir aš esu kovotojas. Tai nori pamatyti fanai“.

Ši milžinišką susidomėjimą kelianti dvikova turėtų surinkti milžinišką biudžetą. Skaičiuojama, kad jis turėtų suktis apie milijardą JAV dolerių. Tai būtų brangiausia visų laikų dvikova.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (30)