Skaitytojų dėmesiui pateikiamas 50-ies įmonių, siūlančių praktikos vietas, sąrašas, paruoštas remiantis www.gerapraktika.lt informacija. Kiekvienas gali kasdien balsuoti už 5 įmones visą balsavimo laikotarpį.

Dalyvauti galite paspausdami čia.

Laimėtojai bus paskelbti birželio 5-9 dienomis. Informacija bus patalpinta projekto polapyje, taip pat su laimėtojais bus susisiekta asmeniškai.

3 laimėtojai, t.y. įmonės, siūlančios praktikos vietas, nustatomi atsižvelgiant į balsavimo laikotarpiu surinktą balsų skaičių, iki balsavimo pabaigos pasiūlytą praktikų vietų skaičių ir objektyvius rinkimų komisijos argumentus.

10 laimėtojų skaitytojų nustatomi atsižvelgiant į pasiūlytos įmonės surinktą balsų skaičių ir argumentus, pateiktus registruojant įmonę.

Laimėjusiems įmonių atstovams bus įteikiami 500, 300 ir 200 eurų vertės kuponai kolektyvo paslaugoms ir pramogoms, o aktyviems skaitytojams, pasiūliusiems praktikas organizuojančių įmonių – 10 metinių pasirinkto DELFI grupės žurnalo prenumeratų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)