Šiame tarp Lietuvos poilsiautojų itin populiariame Afrikos krašte žinoma atlikėja anksčiau nebuvo lankiusis. Galbūt ir šįmet į Hurgados kurortą ji nebūtų skridusi, jei ne itin šaltas ir darganotas pavasaris gimtinėje, rašoma atlikėjos pranešime spaudai.

„Gegužės pradžia. Vilniaus senamiesčio gatvelėse – sniegas... Grįžau namo, prisėdau prie kompiuterio ir paieškojau artimiausio skrydžio į šiltus kraštus. Taip buvau pasiilgusi saulės!“, - sakė V. Genytė.

Gana aktyviai atostogas mėgstanti leisti atlikėja pasakojo visada besistengianti per kuo trumpesnį laiką pamatyti kuo daugiau. Vienas iš kelionės į Egiptą tikslų buvo aplankyti Kairą bei savo akimis išvysti didingąsias Gizos piramides. Faraono Cheopso ir jo motinos kapai, Muchameto Ali Alebastro mečetė, Didžioji Gizos piramidė – tai tik dalis objektų, prie kurių poilsiautojams teko prisiliesti.

„Egipto istorija ir kultūra tokia didinga ir turtinga, kad per savaitę laiko jos pažinti tikrai neįmanoma“, - neabejoja su šeima į kelionę išvykusi pašnekovė.

Kairas jai paliko gana slogų įspūdį – smogas, neaišku pagal kokias taisykles gatvėse vykstantis eismas, karštis, asfaltas, dulkės ir jokios žalumos bei pėsčiųjų perėjų.

Atlikėja mėgsta keliauti ir stengiasi į jau aplankytą kraštą negrįžti.
„Visas šalis, kurias aplankau, įsimyliu. Ar grįšiu į Egiptą? Nežinau... Kol kas nežinau...“, - sakė V. Genytė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)