Pasak Seimo vicekanclerio Antano Dimaičio, panaikinus „Valstybės žinias“, o jų turėtą pastatą adresu Gynėjų g. 3 perdavus parlamento kanceliarijai, pastatą pavadinti IV Seimo rūmais buvęs logiškas žingsnis, juolab, kad čia įsikūrę parlamento padaliniai, Teisės aktų registras.

„Vyriausybės nutarimu praėjusiais metais naikinant „Valstybės žinias“ įmonės turtas perduotas Seimo kanceliarijai. Šiais metais kovo 1 dieną „ Valstybės žinios“ buvo panaikintos ir išimtos iš įmonių registro, pastatas registruotas Seimo kanceliarijos vardu, todėl ir pavadintas IV rūmais, „Valstybės žinių“ pavadinimo juk negalėjo likti“, – BNS sakė A. Dimaitis.

„Pagal seną sutartį su „Valstybės žiniomis“ tame pastate dirba Vyriausioji rinkimų komisija, taip pat ten perkelti Seimo tyrimų, vertėjų skyrius ir visas Teisės aktų registras“, – sakė vicekancleris.

Parlamento pastate yra treji rūmai, jie visi sujungti, naujieji ketvirtieji rūmai nuo parlamento yra kelių šimtų metrų atstumu.

Leidyklos „Valstybės žinios“ popieriniame leidinyje iki 2013 metų pabaigos būdavo skelbiami įstatymai ir kiti teisės aktai. Pagal dabartinę tvarką jie įsigalioja paskelbus juos nebe „ Valstybės žiniose“, o viešai ir nemokamai prieinamame elektroniniame Teisės aktų registre, kurį tvarko Seimo kanceliarija.