Neoficialiomis televizijos žiniomis, K.Brazauskienė kol kas daiktus vežasi į savo sodybą. Pati K.Brazauskienė apie tai, kur ketina gyventi, nekalba.

Teismas yra pripažinęs, kad pasibaigus panaudos sutarčiai, našlė Turniškėse esančiose patalpose gyvena neteisėtai ir privalo išsikraustyti.

Prezidentūra neseniai kreipėsi į antstolius, prašydama iš Turniškių priverstinai iškeldinti K.Brazauskienę. Prezidento A.Brazausko našlė raginta išsikelti iki gegužės 10 dienos. Raginimai kraustytis iš antstolių puslapio jau išimti.

Prieš maždaug dvi savaites skelbta, kad Vyriausybė nusprendė kreiptis į Konstitucinį Teismą, kad jis išaiškintų, ar yra pagrindo skirti nemokamą būstą prezidento našlei verslininkei Kristinai Brazauskienei.

Vyriausybė Konstitucinio Teismo ketino klausti, ar prezidento sutuoktinio teisė į nemokamą būstą po šalies vadovo mirties nėra „konstituciškai nepagrįsta privilegija“.

Su sūnumi Vilniuje viešbutį valdanti K.Brazauskienė balandį paprašė Vyriausybės persiųsti sąrašą siūlomų būstų, kur ji galėtų gyventi nemokamai.