Skanūs naminiai traškučiai

Produktai:

2–3 bulvės (vidutinio dydžio)
prieskonių pagal skonį
druskos pagal skonį

Gaminimas:

1. Kruopščiai nuplaukite ir nulupkite bulves. Jei bulvės šviežios, jų galite nelupti.
2. Specialia tarka ar pjaustykle kuo ploniau supjaustykite bulves griežinėliais.
3. Apibarstykite bulves druska ir prieskoniais pagal skonį, vienu sluoksniu išdėliokite ant kepimo popieriaus. Paskaninti galima paprikų milteliais, maltais juodaisiais pipirais, džiovintais česnakais, žalumynais ir pan.
4. Kepkite traškučius mikrobangų krosnelėje 5–6 minutes, įjungę ją 700 vatų galingumu.
5. Kai traškučių paviršius taps auksinis ir šiek tiek paruduos, išimkite juos ir išberkite ant popierinio rankšluosčio.
6. Paeiliui partijomis taip iškepkite visus bulvių griežinėlius.

Skanaus!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (21)