Ši situacija tikrai labai skubi. Neturime, kur katytės padėti, nes į globą jau kurį laiką negalime nieko imti, mūsų namai perpildyti globojamais gyvūnais ir ligoniukais. Gilė jau sterilizuota, skiepyta. Į naujus namus iškeliaus pažymėta mikroschema.

O kartais atsitinka ir taip, kad pagauta sterilizacijai katytė, pasirodo, yra visiškai „rankinukė“ ir glaustūnė. Iš kur tame kieme atsirado, nuo kurio medžio ši Gilė nukrito, nežinome. Kad buvusi naminukė, akivaizdu iš jos elgesio. Pati lipa ant rankų, glaudžiasi, susisuka, susirango žmogaus glėbyje, atsargiai stebi, ar tik nepaleisi. Įsitikinusi, kad glėbys saugus, ramiai užmiega. Matosi, kad labai išsiilgusi žmogaus dėmesio ir meilės, ko jau seniai neturėjo.

Gilė – tobulas sutvėrimas, per klaidą atsidūręs kieme. Tokią grąžinti atgal į kiemą būtų tikra nuodėmė. Todėl labai prašome visų mūsų draugų pagalbos – dalinkitės Gilės skelbimu, gal kaip tik ją pamatys žmogus, ieškantis meilios ir jaukios žmogaus draugės savo namuose.

Jeigu esate geras ir jautrus žmogų, jeigu esate rūpestingas, atsakingas ir norite, kad Gilė gyventų Jūsų namuose, skambinkite arba rašykite tel. 8 602 63 641, el.p. anzelika.lggd@gmail.com (Vilnius, VŠĮ „Kaimo grandinė“).