„Mes žinojome, kad „Atletico“ stengsis galingai pradėti rungtynes ir jiems pavyko įmušti du įvarčius. Tačiau mes esame labai patyrę ir supratome, kad mūsų įvartis baigs visus vargus.

Finale su Turino klubu „Juventus“ mums bus nelengva. Mes kovosime iš visų jėgų tam, kad laimėtume Čempionų lygą. Mes esame geros formos, o finale galimybes nugalėti vertinu 50 prieš 50. Aš taip pat esu geros formos, ką ir įrodžiau per pastarąsias kelerias rungtynes. Dabar esu laimingas, bet mums reikia ruošis lemiamoms sezono rungtynėms“, – portugalo žodžius cituoja leidinys „Marca“.

„Real“ treneris Zinedine'as Zidane'as mano, kad jo auklėtiniai tikrai buvo pajėgesni pusfinalyje.

„Atletico“ gerai pradėjo (rungtynes). Varžovas pirmomis minutėmis žaidė nuostabiai. Mes galėjome protingiau sužaisti epizode, kai praleidome pirmą įvartį. Bet tai juk yra futbolas. Dėka kantrybės mes vėliau radome savo žaidimą. Plačiąja prasme, mes buvome pajėgesni. Isco šauniai padirbėjo aikštėje ir buvo labai naudingas. Gerai pasirodė ir (Karimas) Benzema.

Mes įmušėme nepakartojamą įvartį. Aš paklausiau K. Benzema, kaip jam pavyko taip prasiveržti pro galinę liniją ir jis net negalėjo atsakyti. po pertraukos mes žaidėme dar geriau.

Antras finalas iš eilės – tai yra mūsų darbo rezultatas. Mūsų laukia trejos svarbios rungtynės Ispanijos čempionate. Tik po jų pradėsime galvoti apie (Čempionų lygos) finalą. Dabar aš esu laimingas ir didžiuojuosi visais ir sveikinu vaikinus“, - Z. Zidane'as sakė UEFA svetainei.

„Real“ įvarčio autorius Isco džiaugėsi galimybe rungtyniauti Čempionų lygos finale.

„Svarbiausia, kad mes iškopėme į finalą. Laukėme, kad „Atletico“ mačo pradžioje bus labai motyvuoti. Jiems pavyko pelnyti du įvarčius. Mes susitikimą pradėjome labai blogai, bet vėliau susikaupėme ir patys įmušėme įvartį. Tai smarkiai pablogino reikalus varžovams“, - dvikovą leidiniui „Marca“ komentavo Isco.

„Real“ kapitonas Sergio Ramosas į Čempionš lygos finalą pateko trečią kartą per ketverius metus.

„Niekas nesakė, kad mums bus lengva. Buvo labai sudėtinga padėtis, bet mes tada įmušėme įvartį, kuris mus išvedė į finalą. Gėriuosi komanda, kuri įveikia sunkias situacijas, kai varžovas pirmauja 0:2. Tai trečias mano Čempionų lygos finalas per ketverius pastaruosius metus.

Mūsų komanda yra pakeliui ir gali įvykdyti iškeltus tikslus. Mes kovojame dėl Ispanijos čempionų vardo ir dėl Čempionų lygos taurės. Tačiau dar nieko nelaimėjome, todėl privalome likti susikaupę“, – taip S. Ramosas komentavo pusfinalio baigtį žurnalui „Marca“.

Tuo metu „Atletico“ strategą Diego Simeonę nuliūdino tai, kad lemiamą įvartį jie praleido po vienintelės klaidos.

„Pirmos 25 minutės iš mūsų pareikalavo daug jėgų. Buvo sunku ir toliau žaisti tokiu tempu. Real įmušė įvartį po pirmos mūsų klaidos. K. Benzema sukūrė stebuklą. Vis dėlto pirmame kėlinyje mes žaidėme nuostabiai.

„Mūsų futbolininkų didelės širdys. Jie atidavė visas jėgas aikštėje. Juos reiktų klonuoti. Mes išlėkėme iš turnyro, bet nepralaimėjome. Tai padės mums tapti dar stipresniais. Nesutinku, kad prieš savaitę mes nesistengėme. Tada rezultatas buvo baisus, bet mes tikėjome, kad galime atsigriebti. Tiesiog, tada mes nežaidėme pakankamai gerai. Mes remiamės komandiniais veiksmais, o „Real“ – individualiais. Mes buvome netoli nerealaus bendro rezultato (3:0), – D. Simeone kalbėjo portalui UEFA.com.

„Atletico“ saugas Gabi tvirtina, kad K. Benzema šedevras sužlugdė svajonę.

„Padarėme viską, ką tik galėjome. Puikiai žaidėme pirmame kėlinyje. Bet tada K. Benzema šedevras atitolino mus nuo svajonės. Mes toliau kovojome iš visų jėgų. Aš didžiuojuosi visais saviškiais“, - po rungtynių sakė Gabi.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)