Viską išduos jo mėgiamas skaičius. Jei įvardins penkiaženklį - nesutrikite, sudėkite visus skaičius ir gausite vieną - būtent tą, kuris, pasak sekso numerologijos, apie vaikiną papasakos nemažai įdomių dalykėlių...

Skaičius 1

Vienetus mėgsta aistringos natūros žmonės, linkę į nevaržomas seksualines fantazijas. Tačiau šią medaus statinę gadina vienas šaukštas deguto - skaičiaus 1 mėgėjai šias savybes atskleidžia tik ilgalaikių santykių metu. O spontaniško sekso metu jie gali pasirodyti pernelyg atsargūs. Todėl neteiskite skaičiaus 1 mėgėjų po vienos nakties - duokite vaikinui laiko tam, kad jis pademonstruotų visą savo nevaržomo seksualumo spindesį.

Skaičius 2

Tai stabilumo ir pusiausvyros simbolis. Vyrai, mėgstantys skaičių 2, paprastai yra sekso preliudijos meistrai, kurie tai daro su jausmu, prasme, išdėstymu. Jie ne tik dievina moterį, bet ir patiems patinka ilgos glamonės, švelnus ir rūpestingas požiūris į jų kūną.
Grubių glamonių vargu ar atsiras jūsų lovoje, tačiau jūsų sekso taupyklėje nuo svetimų akių bus saugiai paslėpta nemažai labai subtilių intymių glamonių.

Skaičius 3

O štai šitie vaikinai mėgsta gauti tai, ko nori, nesusimąstydami apie tai, kas yra gerai, o kas - blogai. Jei norite ilgai ir laimingai gyventi su „trejetukininku", jums teks pamilti tas seksualias pramogas, apie kurių egzistavimą net nežinojote. O kad „trejetukininkas" turės kuo jus nustebinti - nė neabejokite!

Skaičius 4

„Geriečiai" - labai ištikimi, pastovūs žmonės, pirmiausia vertinantys namų židinio šilumą ir tik po to - seksualios aistros liepsnas. Seksas „geriečiams" - ne svarbiausias dalykas gyvenime. Todėl jei esate aistringos natūros, pasiraitykite rankoves tam, kad ugnies savo šeimyniniam laužui gautumėte pačiu primityviausiu būdu - trynimu. Ilgai, nuobodu? Už tai, jei jums pavyks „gerietyje" įžiebti seksualios aistros liepsną, visą likusį gyvenimą galėsite snausti ant laurų - sušalti šeiminiame guolyje jums jau tikrai nepavyks.

Skaičius 5

O štai šitai - įdomu! Ypač santykių pradžioje, kai viskas dar tik atrandama. „Penketukininkų" intuicija išvystyta tobulai! Tad viskas, kas jums belieka, - stebėtis vyrišku nuovokumu.
Skaičiaus 5 mėgėjai yra pasiruošę prisitaikyti prie mylimos merginos seksualinių troškimų netgi nukentėdami patys. Ir tai, beje, kartais nervina! Juk ne visos merginos yra egoistės, kai kurios nori suteikti malonumą ir vyrui. O kaip sužinoti, ko tas sugadintas altruistas nori?! Pamažu tyrinėti ir imtis iniciatyvos...

Skaičius 6

Jei tavo vaikinas drovėdamasis ir raudonuodamas pareiškia, kad „aš turiu tau siurprizą" - dėl viso pikto suimkite savo emocijas ir valią į rankas. Jo mielas siurprizas gali būti tiek Renesanso poetų kūrinių apie amžiną meilę rinkinys, tiek ir kažkas ypatingo iš sekso reikmenų parduotuvės. Skaičiaus 6 mėgėjai mano, kad seksas - tai beveik kaip teatro spektaklis: su gera muzikine preliudija prieš jį ir gėlių krepšeliais po jo. Jei ir jūs esate aktorė-slapukė, siunčiame jums nuoširdžiausius sveikinimus! O jei jūsų natūra labiau žemiška, patariame romantiko energiją nukreipti tinkama linkme.

Skaičius 7

Šie vyrai tiesiog minta seksu. Nesuspėjote paruošti vakarienės? Ne bėda! Užsimeskite ant nuogo kūno chalatėlį, ir jūsų vyras gaus jam reikalingą energiją tiesiog iš oro. Skaičiaus 7 mėgėjai sekse yra labai aistringi, netgi nevaldomi. Bet... po audringo sekso jie vis tiek paprašys gabalėlio mėsos... Neduosite - išeis į laisvę, kuri jam yra svarbesnė už viską. Žodžiu, kepsnys ir atsidavusi moteris šalia jam turi būti labai suderinami dalykai.

Skaičius 8

Apsigimę lyderiai! Ir pirmiausia - sekse. Visada pasiruošę lovoje pasiūlyti kažką įdomaus ir sutikti su bet kokiu rizikingu iššūkiu. Tačiau tik su sąlyga, kad svarbiausias bus jis ir tiktai jis. Ypač jiems patinka seksas su antrankiais (primena aštuonetą, ar ne?) - kai jie surakina „auką" ir vadovauja žaidimui...

Skaičius 9

Tai linksmi, paprasti žmonės. Ir apie seksą jie galvoja taip pat - kaip apie lengvą, malonų užsiėmimą, o ne kaip apie „aukštąją meilės mokyklą". Paraidžiui studijuoti „Kamasutrą" ir išlenkti savo kūną būtent tuo laipsniu, kaip nurodyta knygoje - ne, tai ne jiems. Beje, skaičiaus 9 šalininkai labai daug dėmesio skiria lytiniam vaikų auklėjimui, įdiegdami jiems požiūrį į seksą kaip į natūralų procesą.

Skaičius 0

Ideali pora šiems žmonėms - skaičiaus 8 mėgėjai. Polinkis paklusti - įgimta šių žmonių savybė. Šie žmonės turi visų savo buvusių sekso partnerių antspaudą, tad belieka tikėtis tik to, kad ši patirtis buvo teigiama. Kitu atveju, jums teks imtis auklėtojos rolės ir perprogramuoti vaikiną savo naudai.