Iš Šiaulių kilusi Renata Vasiljevė, vienoje iš prekybos tinklo „Čia“ parduotuvėje Šiauliuose užfiksavusi automobiliais margintas berniukų kelnaites, buvo labai nustebusi dėl tokios kainos. Nuotrauka ji pasidalino savo feisbuko paskyroje.

„NUSPRENDŽIAU!!! Mano berniukui pigiau su sauskelnėmis vaikščioti. Būtų linksma jei nebūtų graudu... visai prekybininkai susipyko su protu. PASIDALINAM!“, – rašė ji.

Įrašas sulaukė nemažo populiarumo, juo pasidalino daugiau nei 3500 žmonių. Komentatoriai taip pat netruko pasisakyti apie tokią kainą.

„Čia gal kaina už 10 vienetų“, – negalėjo atsistebėti viena komentatorė.

„O kas, 30 litukų tik. Bet kokie triusikėliai, net su kelių spalvų mašinytėm. Gal čia kokie stebuklingi, kol nenupirksi, tol nesužinosi“, – neslėpė ironijos kita.

„O gal jie su paauksuotais siūlais“, – pritarė dar viena.

„Ir aš ten pastebėjau drabužių kainas... Kosmosas! Jie su protu susipykę, nekitaip. Aš ten naktinius nusižiūrėjau už suknelės kainą. Balsu juokiausi, kai kainą pamačiau“, – patirtimi dalijosi moteris

„Ką tik pažiūrėjau, Airijoje kainuoja nuo 8 iki 12 eurų už 5 poras triusikėlių vaikams. Už 5. O čia 1 tiek kainuoja. Kas čia per stebuklinga medžiaga...??? Ir tai iš vienos iš geresnių brangesnių parduotuvių... Tai jei kokiam „Penneys“ parduotuvėje, jaučiu centai kainuotų tie triusikėliai“, – komentavo kita.

DELFI kalbinta įrašo autorė teigė, kad išties sauskelnes pirkti apsimoka labiau.

„Likau šokiruota. Žinokite, dabar berniuką laikas mokint ant puoduko sėst, galvoju, na tokios neblogos kelnaitės, na, ir, žinote, man net fantazija atšoko, kai kainą pamačiau. Siaubo kambarys. Už 72 vienetus pampersų moku 13 eurų, o čia vienos kelnaitės. Nes realiai, ką išleisi vandeniui, elektrai, gaišinsiu laiką, džiovinsiu trumpikes, tai juokas juokais, bet nebejuokinga – vaikui pigiau pirkti sauskelnes šiais laikais“, – sakė ji.

Moteris dar bandė ieškoti informacijos, gal išties kaina yra už daugiau vienetų trumpikių, kol įsitikino, kad tai tikrai vienų trumpikių kaina.

Bėgau iš parduotuvės. Ir žinokit, kai eidavau pieno ar ko į tą parduotuvę, tai dabar nesinori net eiti. Šiaip didelė ir graži parduotuvė, bet kaina neadekvati.
Renata Vasiljevė

Tuo tarpu paskambinus į prekybos tinklą „Čia Market“, atsiliepusi moteris teigė, kad niekas šia tema iš jų tinklo nekomentuos. Paprašyta įvardyti priežastį ji tik dar kartą pakartojo: „Nekomentuosime. Tiesiog negalime ir tiek“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (209)