K. Schaub ir jos vyras padovanojo Luną savo penkiametei dukrai Amelie, kuomet šeimos draugų katė netikėtai atsivedė kačiukų. Nuo pat susipažinimo akimirkos, Amelie ir Luna yra geriausios draugės ir viską veikia kartu.

„Dukra ir katytė Luna neišskiriamos“, – K. Schaub sakė „The Dodo“. „Jos kartu miega, žaidžia ir valgo", - aiškino moteris.

Mažoji Luna greitai tapo tikra šeimos nare. Kadangi katytė primena naujagimį, K. Schaub nusprendė padaryti linksmą fotosesiją, kurioje paminėtų katytės prisijungimą prie šeimos.

„Luna miega 20 valandų per dieną. Pastaruoju metu itin dažnai fotografuoju naujagimius, todėl pamaniau, jog būtų labai miela padaryti keletą katytės nuotraukų, kurios pralinksmintų mūsų draugus. Ji visą laiką miega ant mūsų kelių ir mėgsta prisiglausti. Ji noriai leidžiasi daryti viską, jei yra paglostoma", - kalbėjo moteris.

K. Schaub apvilko Luną mielais rūbeliais ir apgaubė įvairiomis antklodėmis taip, tarsi ji būtų fotosesijai pasirengęs naujagimis. Keletu geriausių nuotraukų ji pasidalino savo „Facebook“ puslapyje – jos sužavėjo daugybę žmonių. Šiandien įrašai su katytės nuotraukomis sulaukė apie 60 tūkst. pasidalinimų.