Reikės:

400 g žuvies faršo (naudojau lašišą),
1 svogūnas,
žiupselis maltų pipirų,
žiupsnelis druskos,
1 kiaušinis,
1 kg miltų,
2,5 stiklinės vandens,
1 kiaušinis

Žuvį ir svogūną susimalame, įmušame kiaušinį, beriame prieskonius ir, jei faršas sausokas, įpilkite vandens truputį. Viską gerai išmaišykite ir atidėkite į šoną.

Į miltus įmušame kiaušinį ir maišome šaukštu ir pamažu pilame vandenį. Kai viską sumaišome ir šaukštas pradeda lipti, maišome rankomis, pradžioje lips prie rankų, bet dar pamaišius nustos, tada išimkite iš dubenio ir minkykite ant stalo, kol gerai susiminkys. Dedame pailsėti truputį.

Išėmę iš šaldytuvo tešlą atgnybiame nedidelį gabaliuką ir iškočiojame plonai. Dedame į vieną pusę žuvies masės ir užlenkiame kita puse tešlos, kraštus sulipiname.

Dedame į įkaitintą aliejų ir kepame, kol iškepa.