„Beprotiškai fantastiška girdėti, kad „Ryšių kiemelis“ grįžta į Kauną. Tai pradžiugins ne tik kauniečius, bet ir miesto svečius. Kaune labai trūksta tokių jaukių, uždarų erdvių po atviru dangumi. Ši žinia – tai dar vienas įrodymas visiems bambekliams, kad verslas Kaune nėra kvailas, puikiai suvokia pridėtinę vertę, kurią kuria jų turtas ir ieško sprendimų, kaip atgaivinti tokius traukos taškus, kaip „Ryšių kiemelis“, – šia naujiena džiaugėsi Kauno miesto vicemeras Simonas Kairys.

„Buvusio „Ryšių kiemelio“ istorija rodo, kad kauniečiams reikia turėti vietą, kuri buria žmones ir kurioje net atėjęs vienas visada sutiksi kažką iš pažįstamų. Kaunui reikalinga vieta, kur vasarą vyktų gyvos muzikos vakarai“, – teigė „Adform Ryšių kiemelio“ kultūros projektų vadovė Monika Žulytė.

Ji neabejojo, jog kauniečiai prisimins tą ypatingą atmosferą, kuri supdavo „Ryšių kiemelį“ bei būdavo pagrindinė jo varomoji jėga.

Šią vasarą čia žadama surengti publikos simpatijas pelniusių atlikėjų koncertus. Ryšių muziejaus sienas drebins „G&G Sindikatas“, Linas Adomaitis, „Gjan“, Jurga Šeduikytė, „Colours of Bubbles“, Monika Linkytė, „Baltasis Kiras“, „Ministry Of Echology“, „Beissoul & Einius“, Vaidas Baumila, „Biplan“, „ba.“ bei dar daugelis kitų.

„Ir tikrai šią vasarą gyvos ir geros muzikos bus daug. Savo mylimiausius išgirs įvairius muzikos stilius mėgstantys klausytojai. Bus visko – nuo džiazo ir bardų pasirodymų iki hip-hopo ir elektronikos“, – atlikėjų gausą pabrėžė M. Žulytė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)