Štai neseniai DELFI rašė apie vyriškį, kuris dvejus metus praleido be kavos ir alkoholio. Jo teigimu, pokyčiai akivaizdūs - pagerėjo miego kokybė, dingo nuolatinis stresas, papilnėjo piniginė. Žinoma, ne viskas tik pozityvu - vyriškis pasakojo, kad suprastėjo jo socialinis gyvenimas, nes žmonės liovėsi jį kvietę į vakarėlius.

Šiandien vis daugiau žmonių ranka numoja į gliuteną, cukrų, pieno produktus. O ko dėl sveikesnio gyvenimo esate atsisakę jūs? Kokios priežastys tai paskatino? Kokių rezultatų sulaukėte ir ar taip greitai, kaip tikėjotės? Gal vėliau bendravote su gydytoju, tikrinotės kraują ir apie pokyčius liudija faktai? Papasakokite savo istoriją (jei norite, iliustruodami nuotraukomis).

Jūsų minčių lauksime el.p.sveikata@delfi.lt su prierašu „atsisakiau“. Jas taip pat galite siųsti naudodamiesi pilku mygtuku žemiau.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)