Kas gi kitas supras, ko nori moteris, jei ne profesionalios grožio specialistės. Permainų užsimaniusi Rita nutarė sudalyvauti grožio salono „Goldwell“ ir DELFI permainų projekte.

„Jau buvau užsirašiusi pas kitą kirpėją, galvojau apie plaukų dažymą sruogelėmis, nes norėjau paslėpti pirmuosius žilius, bet tuomet nutariau pasinaudoti galimybe ir sudalyvauti pokyčių projekte.

Neturėjau jokių lūkesčių, tiesiog norėjau pasikeisti, tapti ryškesnė. Buvo užvaldęs paprastas moteriškas pavasariškas noras atsinaujinti“, – juokiasi Rita.

Sukūrė šedevrą

Grožio salono „Goldwell“ stilistė Eglė Saunorytė Kinderienė su Rita tuoj pat rado bendrą kalbą, mat taip pat jaučia silpnybę motociklams.

„Rita yra labai pozityvus žmogus, ji tiesiog spinduliuoja nuoširdų grožį, džiaugsmą ir teigiamą energiją.

Jos plaukai labai gražūs, tankūs, puošnūs. Ji pati tokia trapi ir moteriška, todėl man iš karto kilo idėja nieko per daug nekeisti, o tiesiog patobulinti ir išryškinti jau esamą grožį.

Dažymas buvo gana sudėtingas, teko panaudojo net keletą technikų, o ir plaukai labai ilgi. Pritaikėme vis dar madingus ombre ir balayage plaukų dažymo stilius. Šaknis palikome tamsias, o artėjant prie plaukų galiukų spalva palaipsniui šviesėja. Šiam efektui sukurti panaudojome net 7 plaukų dažų spalvas.

Galima sakyti, kad koloristikos prasme sukūrėme šedevrą. Perėjimai tarp spalvų labai švelnūs“, – pasakoja stilistė E. Saunorytė Kinderienė

Makiažo specialistė Milda Antanavičiūtė parinko Ritai gaivių pavasariškų spalvų makiažą, ryškino lūpas.

Parduotuvė „Companys“ priėmė pokyčių projekto dalyvius ir leido Ritai sukomplektuoti net tris skirtingus įvaizdžius.

Permainos pradžiugino

„Kai pamačiau save veidrodyje po permainų man buvo įdomiai keista. Niekada taip ryškiai nesidažau. Įdomi buvo kolegų ir artimųjų reakcija: tu kažkokia kitokia, ką pasidarei?

Iki šiol neatsidžiaugiu plaukais, vis atrodo, kai jei kitaip sušukuoju, tai kitaip ir atrodo. Net pradėjau daugiau dažytis ir rūpintis savo išvaizda. Belieka tik sulaukti to tikrojo pavasario“, – juokiasi Rita.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (51)