Skelbiama, kad miesto valdžia duobes keliuose sutvarkyti nesėkmingai planuoja nuo 2016 metų vasaros, tačiau nuolat atsiranda priežasčių, kodėl to vis nepavyksta padaryti.

Miesto meras praeitais metais aiškino, kad pagrindinė priežastis, kodėl darbininkai niekaip negali sutvarkyti asfalto, yra ta, jog vietovėje tiesiami kanalizacijos vamzdynai. Niekas negali pasakyti kaip, tačiau miesto valdžia gavo lėšų savo problemų, kurių nuotraukų autentiškumu sunku patikėti, sprendimui. Kas buvo toliau, kone atskira istorija – viena iš tų, kurios gali nutikti tik Rusijoje.

Remiantis vietos žiniasklaidos pranešimais, mieste yra kelių duobių, kurių gylis siekia net 1,8 metro.

Taigi balandį miestas sulaukė specialistų komandos, kuri turėjo užsiimti pačių didžiausių kelio duobių remontu. Tuo, kas nutiko, sunku patikėti. Panašu, kad sunkvežimio vairuotojas buvo pernelyg sutelkęs dėmesį į pačią bėdą, tad nepastebėjo, kaip viena iš tų didžiųjų duobių prarijo ir jo transporto priemonę. Teko į pagalbą kviestis ekskavatorių.

Laimei, per incidentą niekas nenukentėjo.

Interneto vartotojai nedelsdami ėmėsi modifikuoti nuotraukas iš įvykio vietos ir juoktis iš situacijos absurdo.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (167)