Princas, skaudžią netektį išgyvenęs būdamas dar 12-metis paauglys, apie motinos mirtį prakalbo tik prieš ketverius metus, sulaukęs 28-erių. 16 metų – tiek laiko savyje jis gniaužė skausmą ir liūdesį dėl per avariją užgesusios motinos gyvybės.

Karališkosios šeimos susibūrimai jam kėlė nepakeliamą skausmą, o šypsenos, kurias jis dovanojo per svarbias šventes prie rūmų susirinkusiai britų miniai tebuvo desperatiškas bandymas vaizduoti, jog viskas jo gyvenime klostosi gerai.

Atvirame interviu princas Harry pasakojo, kad jo vyresnysis brolis – Princas Williamas – ne kartą ragino jį kreiptis pagalbos į psichologus. Ir tai, princo Harry žodžiais, buvo vienas geriausių sprendimų, kuriuos jis galėjo priimti.

Dabar 32-ejų princas sako esąs patenkintas terapijos rezultatais ir net svarsto apie galimybę vieną dieną susilaukti vaikų.

„Kišau galvą į smėlį, atsisakiau kada nors galvoti apie mamą, nes kam? Kuo tai galėjo padėti? Maniau, kad mintys apie ją tik pavers mane dar liudnesnį, mintys jos nesugrąžins“, – pasakojo princas ir pridūrė bene du dešimtmečius vengęs rodyti savo tikrąsias emocijas.

Žavusis princas, kuris jau daugiau nei 9 mėnesius draugauja su amerikiečių aktore Meghan Markle, sako pagaliau galįs rimtai žvelgti į santykius

„Galiu drąsiai teigti, kad motinos netektis tokiame ankstyvame amžiuje ir bandymas pastaruosius 20 metų savyje užgniaužti emocijas, turėjo rimtų pasekmių ne tik mano asmeniniam, bet ir profesiniam gyvenimui“, – pasakojo princas Harry..

Per interviu princas taip pat papasakojo, kad kovoti su savo vidiniais demonais jam padėjo boksas. Esą per treniruotes jis išliedavo susikaupusią agresiją.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (16)