Keturis kartus pasaulio čempionas S. Vettelis su „Ferrari“ iškovojo antrą pergalę šį sezoną. Šiuo metu jis bendroje įskaitoje su 7 taškais (68) lenkia į titulą nusitaikiusį L. Hamiltoną (61).

„Lenktynės buvo nuostabios, viskas klojosi puikiai. Norėtųsi laiką sustabdyti ir šiuo momentu pasimėgauti. Jis tiesiog fantastiškas, – komentavo 29 metų vokietis. – Kai trasoje pasirodė saugos automobilis, sušukau „O Dieve“, tačiau likome priekyje ir dar nežinau kodėl. Išsiaiškinsiu. Nuostabi Velykų šventė mums“.

Kalbėdamas apie konkurenciją su „Mercedes“ S. Vettelis labai nedžiūgavo: „Nereikėtų pulti į euforiją, juk dar tik sezono pradžia. Žinoma, kad turime pora silpnų vietų ir turime toliau dirbti. Tačiau kiekvienas komandoje alkanas pergalių, žirgas turi šoliuoti toliau į priekį“.

Teisėjų dėl stabdymo techninio aptarnavimo juostoje 5 sekundžių bauda nubaustas L. Hamiltonas atsirašinėjo.

„Sveikinimai Sebastianui. Viską padariau, ką galėjau, tačiau „Ferrari“ atliko nuostabų darbą, – komentavo britas. – Dėl tos baudos – tai mano klaida. Turiu atsiprašyti komandos. Atsitiesime ir kontratakuosime.“

Ar pavyks L. Hamiltonui tai padaryti, parodys jau kitos lenktynės po dviejų savaičių Sočyje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)