„Bastios“ sirgaliai įsiveržė į aikštę ir puolė svečių žaidėjus – dėl šio incidento rungtynių pradžia buvo atidėta beveik valandą.

Bruno Genesio auklėtiniai buvo palydėti į žaidėjų koridorių, juos nuo sirgalių mėgino apsaugoti ir teisėjai.

Tai jau antras kartas per tris dienas, kai rungtynės, kuriose žaidžia „Lyon“ atidedamos. Ketvirtadienį Europos lygos dvikovoje su „Bešiktaš“ dėl sirgalių riaušių „Olympique Lyonnais“ stadione rungtynės taip pat prasidėjo vėliau.

„Bastia“ fanai spyrė kamuolius į vartininką Mathieu Gorgelin. Kai pastarasis su Memphiu Depay mėgino juos nustumti nuo aikštės, juos užpuolė daugiau varžovų sirgalių“, – pasakojo „Lyon“ gynėjas Jeremy Berthodas.

„Žaidėjai stengėsi laikytis drauge. Kai tai įvyko, nė vienas iš mūsų nenorėjo palikti drabužinės ir žaisti rungtynėse“, – teigė jis.

BeIN Sports footage actually catches a man trying to attack Memphis Depay & punches thrown at a Lyon goalkeeper. pic.twitter.com/NeL0nn1tY5— Get French Football (@GFFN) April 16, 2017

Breaking | Shocking footage of SC Bastia "fans" charging after Lyon players warming up emerges. pic.twitter.com/EFOMTdr73V— CHAMPION PIRLO WAN (@Gh_PirloWan) April 16, 2017

Po pirmojo kėlinio veiksmas pasikartojo - fanai vėl užpuolė „Lyon“ žaidėjus. Pasikonsultavus su lygos vadovais, nuspręsta rungtynes visiškai nutraukti.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)